ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Φρίκη στις Φιλιππίνες: Αποκεφάλισε την γειτόνισσά του έπειτα από καβγά – Πήγε με το κεφάλι της στο μπαρ!

«Θέλετε ένα δώρο; Θα σας δώσω ένα δώρο, απλώς περιμένετε»

Φρίκη στις Φιλιππίνες: Αποκεφάλισε την γειτόνισσά του έπειτα από καβγά – Πήγε με το κεφάλι της στο μπαρ!

Ένα φρικιαστικό επεισόδιο σημειώθηκε στις Φιλιππίνες, όπου μια 65χρονη δέχτηκε επίθεση από τον γείτονά της, μετά από τσακωμό που είχαν, ο οποίος την αποκεφάλισε και αργότερα εμφανίστηκε σε κοντινό μπαρ με το… κεφάλι της.

Η Rosalina Abing Asilo ήρθε αντιμέτωπη με τον Mario Furton, εξαιτίας λουλουδιών που φυτεύτηκαν κοντά στο σπίτι της στην πόλη Bayugan στις Φιλιππίνες.

Η ένταση κλιμακώθηκε όταν η Rosalina αποκάλεσε κλέφτη τον γείτονά της  παραπονέθηκε ότι τα αγκάθια των λουλουδιών την γρατζουνούσαν όποτε περνούσε δίπλα τους.

Ο Mario πήγε να πιει με τους φίλους του, αποφασίζοντας αργότερα να πάει στο τοπικό κατάστημα της Rosalina κρατώντας ένα δρεπάνι.

Επέστρεψε στο μπαρ, 200 μέτρα μακριά από το σπίτι, κουβαλώντας το κεφάλι της γυναίκας και είπε: «Εδώ είναι το δώρο μου για εσάς»
Φέρεται ότι επιτέθηκε στην αβοήθητη γυναίκα, η οποία ήταν μόνη της στο κατάστημα εκείνη τη στιγμή, αποκεφαλίζοντας την.

Λέγεται ότι ο Mario γέλασε και επέστρεψε στο μπαρ για να παρουσιάσει το κομμένο κεφάλι στους φίλους του, προτού συλληφθεί από την αστυνομία. Ο άνδρας ομολόγησε αμέσως.

«Σας έχω ένα δώρο»

Ο Shalom Faye Cornelio, αρχηγός του αστυνομικού σταθμού Bayugan, δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης: «Ο ύποπτος ήταν στη μέση και έπινε μπύρα με φίλους όταν τους ρώτησε: «Θέλετε ένα δώρο; Θα σας δώσω ένα δώρο, απλώς περιμένετε».

Μετά πήγε στο σπίτι του θύματος. Είχε μαζί του ένα δρεπάνι που χρησιμοποιείται ευρέως στις Φιλιππίνες ως γεωργικό εργαλείο – το οποίο χρησιμοποίησε για να της κόψει το κεφάλι».

«Ο ύποπτος επέστρεψε στο μπαρ, 200 μέτρα μακριά από το σπίτι, κουβαλώντας το κεφάλι της γυναίκας και είπε: «Εδώ είναι το δώρο μου για εσάς».

«Εκνευρίστηκα γιατί με αποκάλεσε κλέφτη μπροστά στα παιδιά μου όταν προσπαθούσα να της μιλήσω ήρεμα. Λυπάμαι για το θύμα και την οικογένειά της. Το έκανα μόνο επειδή ντρεπόμουν» ανέφερε ο δολοφόνος.

Ο σύζυγος της Rosalina, Buenaventura Asilo, 65 ετών, είπε ότι η σύζυγός του ήταν μόνη στο σπίτι, επειδή είχε φύγει για να ψαρέψει στην τοπική λίμνη μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν είχα ιδέα τι είχε συμβεί γιατί σπάνια μιλούσαμε με τον ύποπτο. Η γυναίκα μου και εγώ δεν έχουμε παιδιά, γι’ αυτό ήταν μόνη της κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Έχει τέσσερα παιδιά με τον προηγούμενο σύζυγό της. Μιλώ μαζί τους για να μπορέσουμε να κινηθούμε νομικά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.