Στην υπόθεση «κατάσχεση ρωσικών κεφαλαίων στην Ευρώπη» να δούμε στο τέλος «ποιος θα φάει το ξύλο»...

Φρικτός θάνατος για 64χρονη στο Οχάιο των ΗΠΑ: Της επιτέθηκε το ελάφι που φρόντιζε για χρόνια

«Η μητέρα μου γνώριζε τους κινδύνους, αλλά απολάμβανε κάθε λεπτό που αγαπούσε και φρόντιζε αυτά τα ζώα»

Φρικτός θάνατος για 64χρονη στο Οχάιο των ΗΠΑ: Της επιτέθηκε το ελάφι που φρόντιζε για χρόνια

Φρικτό θάνατο βρήκε η 64χρονη Τζόντι Πρόγκερ στο Οχάιο των ΗΠΑ, όταν δέχθηκε θανατηφόρα επίθεση από ελάφι το οποίο φρόντιζε για χρόνια.

Η 64χρονη παγιδεύτηκε μέσα στον χώρο όπου φιλοξενούσε ελάφια στο Στιούαρτσβιλ του Οχάιο, όταν της επιτέθηκε με την οικογένειά της να προσπαθεί να τη σώσει, χωρίς να τα καταφέρει, πριν τελικά αστυνομικοί σκοτώσουν το επιθετικό ζώο, αλλά η γυναίκα είχε ήδη υποκύψει στα τραύματά της.

Η Πρόγκερ το 2013 έσωσε ένα ελαφάκι που ονόμασε Γουίζερ. Αρχικά θεωρήθηκε υπεύθυνο για την επίθεση, ωστόσο η κόρη της διευκρίνισε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι δεν ήταν το συγκεκριμένο, το οποίο ήταν στειρωμένο και συμπεριφερόταν σαν κατοικίδιο.

Ο ένοχος ήταν ένα από τα πολλά ελάφια που η Πρόγκερ είχε κρατήσει και φρόντιζε στη φάρμα πέντε στρεμμάτων όπου ζούσε με τον σύζυγό της.

«Η μητέρα μου γνώριζε τους κινδύνους, αλλά απολάμβανε κάθε λεπτό που αγαπούσε και φρόντιζε αυτά τα ζώα», έγραψε η Μπράιαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Είπε ότι η μητέρα της είχε λάβει όλες τις απαραίτητες άδειες για να κρατά και να περιθάλπει ζώα στο Οχάιο.

Η Πρόγκερ αφιέρωσε τα τελευταία 12 χρόνια της ζωής της στην περίθαλψη ελαφιών, αφού έσωσε τον αγαπημένο της σύντροφο Γουίζερ το 2013. Το δίδυμο κέρδισε πλήθος θαυμαστών στο διαδίκτυο, καθώς η γυναίκα αναρτούσε φωτογραφίες.

Η μητέρα του Γουίζερ σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα, αφήνοντας το ελαφάκι πανικόβλητο και μόνο. Καθώς δεν υπάρχουν καταφύγια ελαφιών στο Οχάιο, η Πρόγκερ ένιωσε ότι δεν είχε άλλη επιλογή από το να τον φιλοξενήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.