ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Φτωχότερος ο Τζ.Μπέζος: Γιατί «αποκαθηλώθηκε» από τη 2η θέση της λίστας με τους πλουσιότερους του πλανήτη

Το «ψαλίδισμα» της περιουσίας του αποδίδεται σε ένα πρόσφατα ξεπούλημα μετοχών τεχνολογίας

Φτωχότερος ο Τζ.Μπέζος: Γιατί «αποκαθηλώθηκε» από τη 2η θέση της λίστας με τους πλουσιότερους του πλανήτη

Με δραστική μείωση της περιουσίας του ήρθε αντιμέτωπος φέτος ο Τζεφ Μπέζος, χάνοντας έτσι τη δεύτερη θέση στον κατάλογο με τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Δείκτη Δισεκατομμυριούχων του Bloomberg, ο ιδρυτής της Amazon πλέον «βλέπει την πλάτη» του Ινδού δισεκατομμυριούχου Γκαουτάμ Αντάνι, που είδε τα περιουσιακά του στοιχεία να αυξάνονται δραματικά και να αναρριχάται από την αρχή του έτους από την 14 θέση στη δεύτερη.

Μια αλλαγή που αποδίδεται στην αξιοσημείωτη το τελευταίο δεκάμηνο επιτυχία του πλουσιότερου ανθρώπου στην Ασία, την ώρα που το αφεντικό της Tesla, Έλον Μασκ – που βρίσκεται «στα μαχαίρια» με το Twitter για την εξαγορά της πλατφόρμας – παραμένει στην κορυφή με συνολική εκτιμώμενη περιουσία 263,9 δισ. δολαρίων, σύμφωνα πάντα με το Bloomberg.

Ο Γκ.Αντάνι διαθέτει πλέον περιουσιακά στοιχεία αξίας 146,9 δισ. δολαρίων έναντι 145,8 δισ. του Τζ.Μπέζος.

Το «ψαλίδισμα» της περιουσίας του Τζ.Μπέζος αποδίδεται σε ένα πρόσφατα ξεπούλημα μετοχών τεχνολογίας, με αποτέλεσμα να χάσει κάπου 45 δισ. δολάρια από την αρχή της χρονιάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, και το διαζύγιό του προ τριετίας συνέβαλε στη μείωση της περιουσίας του, καθώς η πρώην σύζυγός του, ΜακΚένζι Σκοτ έλαβε στο πλαίσιο της συμφωνίας για το χωρισμό τους ένα μερίδιο 4% των μετοχών στην Amazon, εκτιμώμενης αξίας περίπου 38 δισ. δολαρίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.