ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Φυτό» παραμένει γνωστή πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών μετά από ανακοπή καρδιάς

Έπεσε σε κώμα μετά την ανακοπή πριν από δύο μήνες

«Φυτό» παραμένει γνωστή πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών μετά από ανακοπή καρδιάς

Η γνωστή πορνοστάρ Emily Willis, που υπέστη καρδιακή ανακοπή κι έπεσε σε κώμα πριν από δύο μήνες, ενώ βρισκόταν σε κέντρο απεξάρτησης, παραμένει μέχρι σήμερα σε κατάσταση «φυτού».

Η οικογένειά της κατά κοσμόν Litzy Lara Banulos είχε προετοιμαστεί για το χειρότερο, αλλά ο πατριός της, Μάικλ, λέει ότι η 25χρονη από τότε έχει ανακτήσει τις αισθήσεις της, αλλά παραμένει κώμα.

Μπορεί να χαμογελά, να παρακολουθεί τα πράγματα με τα μάτια της και να συγκινείται κατά τη διάρκεια των συνομιλιών, καθώς προηγούμενες ενημερώσεις επιβεβαίωσαν ότι η πρώην πορνοστάρ σχεδίαζε μια διαφορετική καριέρα πριν από το ξαφνικό ιατρικό της πρόβλημα.

Η ανάρρωση της Emily δεν αναμένεται να προχωρήσει περαιτέρω προς το παρόν, καθώς οι γιατροί παραμένουν μπερδεμένοι σχετικά με το πώς συνέβη ένα επεισόδιο καρδιακής ανακοπής. Μια τοξικολογική έκθεση επιβεβαίωσε ότι δεν υπήρχαν φάρμακα στον οργανισμό της εκείνη τη στιγμή, ανέφερε η New York Post.

Η οικογένειά της ελπίζει τώρα να τη μεταφέρει από ένα νοσοκομείο στην Καλιφόρνια στο St. Geroge της Γιούτα. Η οικογένεια δημιούργησε ένα GoFundMe για να συγκεντρώσει χρήματα για την ανάρρωσή της

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια προηγούμενη ενημέρωση επιβεβαίωσε πως η νεαρή είναι σε κώμα και ότι οι αρχικές αναφορές για υπερβολική δόση «δεν ήταν ακριβείς όσον αφορά τους γιατρούς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.