ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γαλλία: Άνδρας κάνει «βουτιά θανάτου» σε νεροτσουλήθρα (βίντεο)

Το βίντεο που έχει γίνει viral ξεπέρασε τις 28 εκατομμύρια προβολές!

Γαλλία: Άνδρας κάνει «βουτιά θανάτου» σε νεροτσουλήθρα (βίντεο)

Viral έχει γίνει ένας άνδρας στη Γαλλία χάρη στη «βουτιά θανάτου» που επιχείρησε και κατάφερε να κάνει σε νεροτσουλήθρα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο άνδρας έκανε την παράτολμη και παρακινδυνευμένη βουτιά σε νεροτσουλήθρα, ανεβαίνοντας πάνω στο υπόστεγο.

Στη συνέχεια, με ένα άλμα πήδηξε στη νεροτσουλήθρα, διασχίζοντας τη ράμπα με απίστευτη ταχύτητα και λόγω της φόρας που είχε πάρει, εκτοξεύτηκε στον αέρα, φτάνοντας περίπου στα εννέα μέτρα πριν «σκάσει» στο νερό με τεράστια δύναμη.

Μάλιστα, στο σημείο ήταν και πλήθος κόσμου που παρακολουθούσε και δεν πίστευε στα μάτια του, βγάζοντας τα κινητά τους και βιντεοσκοπώντας τον άνδρα και τη βουτιά που έκανε. Άλλωστε, το βίντεο με το άλμα έχει γίνει viral, ξεπερνώντας τις 28 εκατομμύρια προβολές!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως ο άνδρας που τόλμησε τη συγκεκριμένη βουτιά μόνο τυχαίος δεν είναι καθώς είναι γνωστός με το ψευδώνυμο «La Mascotte» και συμμετέχει συχνά σε τέτοια κόλπα, έχοντας κερδίσει 46.000 ακόλουθους στο Instagram.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.