ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Γαλλία: Η οικογένεια της Ελληνίδας που πέθανε από αλλαντίαση κατέθεσε δύο μηνύσεις

Η κόρη τους ξεψύχησε λίγες ώρες αφότου είχε φάει χαλασμένες σαρδέλες στο εστιατόριο Tchin Tchin Wine Bar

Γαλλία: Η οικογένεια της Ελληνίδας που πέθανε από αλλαντίαση κατέθεσε δύο μηνύσεις

Δικαίωση για τον χαμό της κόρης τους που πέθανε από αλλαντίαση στο Παρίσι ζητούν οι γονείς της καταθέτοντας της 32χρονης Ελληνίδας δύο μηνύσεις στις Εισαγγελίες του Μπορντό και Παρισιού.

Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro» που επικαλείται το δίκτυο RTL/M6, οι γονείς της 32χρονης Ελληνίδας που έχασε τη ζωή της αποφάσισαν να κινηθούν δικαστικά.

Η κόρη τους ξεψύχησε λίγες ώρες αφότου είχε φάει χαλασμένες σαρδέλες στο εστιατόριο Tchin Tchin Wine Bar του Μπορντό, όπου είχε πάει διακοπές με τον σύζυγό της.

Ενώ διεξάγεται ιατροδικαστική έρευνα από την εισαγγελία του Μπορντό για τα αίτια θανάτου της κόρης τους, η οικογένεια της άτυχης κοπέλας κατέθεσε εκεί μήνυση.

Η πρώτη μήνυση αφορά τις υγειονομικές συνθήκες του εστιατορίου και το βάζο με τις μολυσμένες σαρδέλες και η δεύτερη τη διάγνωση δύο νοσοκομείων αναφορικά με την υγεία της, το ένα στο Μπορντό και το άλλο στο Παρίσι, τα οποία της έδωσαν εξιτήριο χωρίς να διαγνώσουν αλλαντίαση.

Η 32χρονη Ελληνίδα επέστρεψε στην οικία της στο Παρίσι όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ιρλαανδός σύζυγός της έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Παρισιού ενώ είχε μεταφερθεί σε μονάδα εντατικής φροντίδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.