ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γαλλία: Kρατά επιφυλάξεις για την πρόθεση της Ρωσίας να ξεμπλοκάρει τις εξαγωγές ουκρανικών σιτηρών

Αντιπροσωπείες της Ρωσίας και της Ουκρανίας θα συναντηθούν αύριο για να συζητήσουν την επανέναρξη των εξαγωγών

Γαλλία: Kρατά επιφυλάξεις για την πρόθεση της Ρωσίας να ξεμπλοκάρει τις εξαγωγές ουκρανικών σιτηρών

Τις επιφυλάξεις της εξέφρασε η υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας για την πιθανότητα οι τετραμερείς συνομιλίες που θα διεξαχθούν την Τετάρτη στην Τουρκία να οδηγήσουν στην επανέναρξη της εξαγωγής ουκρανικών σιτηρών, δεδομένου ότι η Ρωσία προσθέτει συνεχώς εμπόδια, όπως είπε.

Στην ομιλία της στη γαλλική Εθνοσυνέλευση η Κατρίν Κολονά είπε ότι ελπίζει να επιτευχθεί πρόοδος στις συνομιλίες μεταξύ της Ρωσίας, της Ουκρανίας, της Τουρκίας και των Ηνωμένων Εθνών.

Σημείωσε, όμως, ότι τις προηγούμενες εβδομάδες η Μόσχα πρόσθεσε «προϋποθέσεις επί προϋποθέσεων» και για τον λόγο αυτό είναι επιφυλακτική για το κατά πόσο θα είναι θετικό το αποτέλεσμα αυτών των επαφών.

Αντιπροσωπείες της Ρωσίας και της Ουκρανίας θα συναντηθούν αύριο Τετάρτη στην Κωνσταντινούπολη για να συζητήσουν την επανέναρξη των εξαγωγών, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ. Στις συνομιλίες θα συμμετέχουν επίσης αντιπροσωπείες από τα Ηνωμένα Έθνη και την Τουρκία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.