ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γαλλία: Μαθητής λυκείου σκότωσε με μαχαίρι τη δασκάλα των Ισπανικών – «Μία φωνή μου είπε να το κάνω» (βίντεο) (upd)

Ο μαθητής συνελήφθη, ενώ οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι η αστυνομία βρίσκεται στο σημείο με τον τοπικό εισαγγελέα

Γαλλία: Μαθητής λυκείου σκότωσε με μαχαίρι τη δασκάλα των Ισπανικών – «Μία φωνή μου είπε να το κάνω» (βίντεο) (upd)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 17:07). Συγκλονίζει τη Γαλλία η άγρια δολοφονία της 52χρονης καθηγήτριας Ισπανικών από έναν 16χρονο μαθητή με ψυχολογικά προβλήματα. Γαλλικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ο δράστης είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι στο έγκλημα τον καθοδήγησε μία φωνή!

Όλα συνέβησαν μέσα στην τάξη λυκείου της πόλης Saint-Jean-de-Luz στη Γαλλία. Ένας 16χρονος μαθητής μπήκε στην αίθουσα και με μαχαίρι τραυμάτισε θανάσιμα την 50χρονη καθηγήτρια των Ισπανικών ενός ιδιωτικού σχολείου. Η άτυχη εκπαιδευτικός υπέκυψε λίγο μετά στα τραύματα της.

Ο μαθητής συνελήφθη και γαλλικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για ανήλικο με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ο οποίος σκότωσε την καθηγήτριά του επειδή, όπως είπε, τον καθοδήγησε μία φωνή.

Επιτόπου έχουν μεταβεί ο Γάλλος υπουργός Παιδείας, Παπ Ντιαγέ, αστυνομικοί και δικαστικοί λειτουργοί, ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξέφρασε τη συντριβή της γαλλικής κυβέρνησης για το τραγικό συμβάν.

Οι μαθητές του σχολείου, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή των Πυρηναίων, αποχώρησαν από το σχολείο αφού για προληπτικούς λόγους έμειναν κλεισμένοι στις τάξεις τους για δύο ώρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.