ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γαλλία: Με αστυνομία έξω από κάθε εκκλησία θα γιορτάσουν οι Γάλλοι το Πάσχα – Ο λόγος αυτής της απόφασης

Το υπουργείο ζητά από τις περιφερειακές αρχές να «κινητοποιήσουν τις δυνάμεις επιβολής του νόμου»

Γαλλία: Με αστυνομία έξω από κάθε εκκλησία θα γιορτάσουν οι Γάλλοι το Πάσχα – Ο λόγος αυτής της απόφασης

Σε μια σημαντική απόφαση προκειμένου να αποφευχθούν οι τρομοκρατικές ενέργειες προχώρησε το Υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας καθώς ανακοινώθηκε πως θα βρίσκεται το Πάσχα αστυνομία έξω και μέσα σε κάθε εκκλησία.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Ζεράλντ Νταρμανέν ζήτησε από τις περιφέρειες να αναπτύξουν δυνάμεις επιβολής του νόμου μπροστά από όλες τις καθολικές εκκλησίες και τους προτεσταντικούς ναούς για τη γιορτή του Πάσχα αυτό το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με ένα σημείωμα και ένα SMS, τα οποία περιήλθαν σήμερα σε γνώση του Γαλλικού Πρακτορείου.

Μάλιστα, ο υπουργός μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Συγκεκριμένα είναι αναγκαίο να επιμείνουμε στον οπτικό έλεγχο του πλήθους που θα εισρέει με στόχο τον εντοπισμό υπόπτων ατόμων» ή να επιδεικνύουμε μια ιδιαίτερη προσοχή στα οχήματα που σταθμεύουν κοντά σε σημεία συγκέντρωσης ή λατρείας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.