ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γαλλία: Νεκρός ένας πατέρας και σοβαρά τραυματισμένο το τρίχρονο παιδί του μετά από δυστύχημα σε υδάτινο πάρκο

Ο άνεμος έπνεε χθες με ταχύτητα 55 χιλιομέτρων την ώρα στην περιοχή του πάρκου

Γαλλία: Νεκρός ένας πατέρας και σοβαρά τραυματισμένο το τρίχρονο παιδί του μετά από δυστύχημα σε υδάτινο πάρκο

Ένας 35χρονος πατέρας έχασε χθες την ζωή του στην Γαλλία και το τρίχρονο παιδί του τραυματίσθηκε σοβαρά, κατά το δυστύχημα σε φουσκωτό παιγνίδι που το πήρε ο αέρας σε υδάτινο πάρκο ψυχαγωγίας στο Βαρ.

Χθες στο απόγευμα μία φουσκωτή κατασκευή ύψους 20 μέτρων στο Wonderland Waterpark, στην τουριστική πόλη Σεν-Μαξιμέν-λα-Σεντ-Μπομ, παρασύρθηκε από τον αέρα κάνοντας άλμα ύψους 50 μέτρων με δύο ανθρώπους στο εσωτερικό της, εξήγησαν οι πυροσβέστες.

Κατά την άφιξη των διασωστών, και οι δύο βρίσκονταν σε καρδιοαναπνευστική ανακοπή. Η καρδιακή λειτουργία επανήλθε και διακομίσθηκαν με ελικόπτερο σε νοσοκομείο, όμως ο πατέρας υπέκυψε τελικά.

Ο δήμαρχος της πόλης έγραψε στο Facebook: «Πώς ένα θαλάσσιο πάρκο που δεχθήκαμε στον τόπο μας για να φέρει χαρά, ευτυχία σε παιδιά μπόρεσε να μετατραπεί σε μηχάνημα θανάτου που διέλυσε μία οικογένεια; Αυτό θα μας το πει η έρευνα», που διεξάγεται από την εισαγγελία του Ντραγκινιάν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία, ο άνεμος έπνεε χθες με ταχύτητα 55 χιλιομέτρων την ώρα στην περιοχή. Ολόκληρη η περιφέρεια βρισκόταν σε κόκκινο συναγερμό για πυρκαγιές εξαιτίας του ανέμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.