ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γαλλία: Ο υπουργός Εργασίας έκανε «coming out» την περίοδο συνεδρίασης για το συνταξιοδοτικό

Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να χλευάσουν το «timing» αυτής της ανακοίνωσης

Γαλλία: Ο υπουργός Εργασίας έκανε «coming out» την περίοδο συνεδρίασης για το συνταξιοδοτικό

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό περιοδικό «Τêtu», ο υπουργός Εργασίας της Γαλλίας, Ολιβιέ Ντισό αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος και υποστήριξε ότι πλέον δεν είναι μυστικό αλλά ούτε και θέμα.

Ο υπουργός του κεντροδεξιού κόμματος των Ρεπουμπλικανών (LR), αφού πρώτα στήριξε με θέρμη την μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού που προωθεί η κυβέρνηση Μακρόν ενεργοποιώντας το άρθρο 49, παράγραφος 3, έκανε «coming out» γνωστοποιώντας στους συμπολίτες του τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, σχολιάζει η εφημερίδα «Le Parisien».

«Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι, στις προσβολές που δέχομαι τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχουν πολλά ομοφοβικά σχόλια. Το να είναι κανείς ομοφυλόφιλος δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι ουδέτερος, βεβαίως κι έχει το δικαίωμα να υπερασπίζεται αξίες, να κάνει εκστρατείες, να συμμετέχει σε συζητήσεις χωρίς όμως να πολιτικοποιεί τον ιδιωτική του βίο», δήλωσε, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό.

Ωστόσο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να χλευάσουν το «timing» αυτής της ανακοίνωσης.

Το γεγονός δηλαδή ότι, ενώ φουντώνουν οι διαδηλώσεις για το συνταξιοδοτικό στην πατρίδα του και ενόψει της πανεθνικής απεργίας την Τρίτη ο καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός βρήκε την ώρα να προβεί στην αποκάλυψη των σεξουαλικών του προτιμήσεων, αναφέρει η εφημερίδα «Le Parisien».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Γάλλος υπουργός Εργασίας κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας αφού «πιάστηκε» από τις κάμερες της γαλλικής εθνοσυνέλευσης να λύνει «σταυρόλεξο», στη διάρκεια κοινοβουλευτικής συνεδρίασης για το συνταξιοδοτικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.