ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Γερμανία: Άνδρας εντοπίστηκε με κομμένο μόριο – Τι ερευνούν οι Αρχές 

Το ίδιο το θύμα δεν ήταν σε θέση να δώσει πληροφορίες καθώς βρίσκεται σε τεχνητό κώμα

Γερμανία: Άνδρας εντοπίστηκε με κομμένο μόριο – Τι ερευνούν οι Αρχές 

Μια περίεργη υπόθεση ερευνούν οι γερμανικές αρχές καθώς ένας άνδρας εντοπίστηκε με τα γεννητικά του όργανα φαγωμένα και πέρα από το σεξουαλικό έγκλημα εξετάζεται το ενδεχόμενο δράστης να είναι ο σκύλος του.

Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία νωρίς το πρωί της Τρίτης λόγω του αδιάκοπου γαβγίσματος του σκύλου από το σπίτι του άνδρα γύρω στις 2 τα ξημερώματα.

Όταν έφτασαν εκεί οι αστυνομικοί άκουσαν οδυνηρά βογγητά από το εσωτερικό του σπιτιού. Έσπασαν την πόρτα, μπήκαν και βρήκαν τον 66χρονο άνδρα και τον σκύλο του, στο μέγεθος ενός Τζακ Ράσελ.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η ζωή του άνδρα βρισκόταν σε κίνδυνο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Bild, ούτε το μόριο του άνδρα ούτε «κάποιο όργανο του εγκλήματος» βρέθηκε στο σπίτι.

Τι ερευνά η γερμανική αστυνομία για τον άνδρα που βρέθηκε με κομμένο μόριο

Το ίδιο το θύμα δεν ήταν σε θέση να δώσει πληροφορίες καθώς βρίσκεται σε τεχνητό κώμα λόγων των σοβαρών τραυμάτων του και πιθανότατα της ακατάσχετης αιμορραγίας που υπέστη.

Σύμφωνα με Γερμανούς αξιωματούχους, η πιθανότερη υπόθεση που εξετάζεται είναι ότι ο σκύλος ήταν η αιτία των τραυμάτων του άνδρα. «Μια υπόθεση είναι ότι ο σκύλος του δάγκωσε το μόριο του άνδρα και το έφαγε. Το τραύμα θα μπορούσε να είναι από δάγκωμα. Αλλά είναι επίσης πιθανό ένα σεξουαλικό ατύχημα ή και έγκλημα», υποστήριξε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η γερμανική αστυνομία δημοσιοποίησε το περιστατικό κάνοντας έκκληση για μάρτυρες, ενώ την έρευνα έχει αναλάβει το ανθρωποκτονιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.