ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γερμανία: Απομάκρυνση του επικεφαλής κυβερνοασφάλειας – Τι συνέβη

Κατηγορείται για σχέσεις με ρωσικές μυστικές υπηρεσίες

Γερμανία: Απομάκρυνση του επικεφαλής κυβερνοασφάλειας – Τι συνέβη

Στην απομάκρυνση του προέδρου της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας της Γερμανίας για την Ασφάλεια στην Πληροφορική (BSI) Άρνε Σένμπομ προχώρησε η υπουργός Εσωτερικών Νάνσι Φέζερ, μετά την αποκάλυψη διασυνδέσεών του με οργάνωση η οποία φέρεται να σχετίζεται με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα αποκαλύφθηκε σε εκπομπή του δεύτερου καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης ZDF ότι ο επικεφαλής της BSI διατηρούσε επαφές με την οργάνωση «Κυβερνοασφάλεια- Γερμανία», η οποία φέρεται να σχετίζεται με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Α.Σένμπομ είχε, σύμφωνα με την BILD, απαγορεύσει στους υπαλλήλους της υπηρεσίας του να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις της οργάνωσης, ο ίδιος όμως έχει πρόσφατα λάβει μέρος σε επετειακή εκδήλωσή της ως ομιλητής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.