Άμα βλέπεις στρατιώτες, αξιωματικούς και υπαξιωματικούς να κάνουν διαδηλώσεις και μπλόκα, κλάφτα Χαράλαμπε...

Γερμανία: Ποινή «χάδι» για οδηγό Porsche που έφτασε τα 320χλμ/ώρα στον γνωστό αυτοκινητόδρομο Α2

Ο οδηγός, τα στοιχεία του οποίου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, εντοπίστηκε στο κρατίδιο Σαξονία-Ανχαλτ, στα ανατολικά, στα τέλη Ιουλίου

Γερμανία: Ποινή «χάδι» για οδηγό Porsche που έφτασε τα 320χλμ/ώρα στον γνωστό αυτοκινητόδρομο Α2

Με μια ποινή ελαφράς ισχύος τιμωρήθηκε ένας οδηγός Porsche στη Γερμανία, όταν εντοπίστηκε από την αστυνομία να τρέχει με 320 χλμ/ώρα στον γνωστό αυτοκινητόδρομο Α2, σχεδόν τρεις φορές πάνω από το όριο ταχύτητας των 120 χλμ/ώρα για το συγκεκριμένο τμήμα.

Ο οδηγός, τα στοιχεία του οποίου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, εντοπίστηκε στο κρατίδιο Σαξονία-Ανχαλτ, στα ανατολικά, στα τέλη Ιουλίου.

Η ποινή που αντιμετωπίζει είναι πρόστιμο 900 ευρώ και τρίμηνη αφαίρεση της άδειας οδήγησης, όπως γράφει ο Guardian.

Αν και επικρατεί η άποψη ότι οι αυτοκινητόδρομοι δεν έχουν γενικό όριο ταχύτητας, στην πράξη σε πολλά σημεία υπάρχουν -και εφαρμόζονται- ανώτατα όρια, ιδίως σε περιοχές με μεγαλύτερη κυκλοφοριακή συμφόρηση ή έργα οδοποιίας.

Αυτό συμβαίνει και στον A2 όπου εντοπίστηκε ο οδηγός, έναν αυτοκινητόδρομο από την κοιλάδα του Ρουρ έως την περιφερειακή οδό του Βερολίνου, γνωστό για τα μποτιλιαρίσματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.