Ο Α.Σαμαράς θα «τελειώσει» δύο κόμματα όταν κατέβει...

Γερμανική δημοσκόπηση: Οι πολίτες θέλουν επιστροφή στις συνομιλίες & διαπραγματεύσεις με τον Β.Πούτιν

Ζητούν να σταματήσει η χώρα τους να προμηθεύει με βαρέα όπλα την Ουκρανία

Γερμανική δημοσκόπηση: Οι πολίτες θέλουν επιστροφή στις συνομιλίες & διαπραγματεύσεις με τον Β.Πούτιν

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Να επιστρέψουν στις συνομιλίες με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, και να ξεκινήσουν τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις ώστε να εξομαλυνθεί η κατάσταση στην Ουκρανία, ζητούν οι Γερμανοί πολίτες από τους δυτικούς ηγέτες.

Τα παραπάνω αποκαλύπτει δημοσκόπηση που διεξήχθη από το ινστιτούτο έρευνας κοινής γνώμης Forsa για το RTL / ntv στη Γερμανία.

Όπως φαίνεται και στα σχετικά γραφήματα, πολύ ισχυρές πλειοψηφίες καλούν τη Δύση να ξεκινήσει ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις και τους δυτικούς ηγέτες να συνεχίσουν να συνομιλούν με το Ρώσο πρόεδρο με στόχο την εξεύρεση λύσης.

δημοσκόπηση Γερμανία, όπλα Ουκρανία, Πούτιν, Ρωσία

Σε άλλη ερώτηση, το 62% των ερωτηθέντων Γερμανών πολιτών καλούν τη χώρα τους να σταματήσει να προμηθεύει με βαρέα όπλα την Ουκρανία. δημοσκόπηση Γερμανία, όπλα Ουκρανία, Πούτιν, Ρωσία

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.