ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Γιατί η πρωταγωνίστρια του Grey’s Αnatomy Sandra Oh παρευρέθηκε στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ

Η 51χρονη ηθοποιός, είναι ενταγμένη στο Τάγμα του Καναδά

Γιατί η πρωταγωνίστρια του Grey’s Αnatomy Sandra Oh παρευρέθηκε στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ

Εκπληξη σε εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου αλλά και τηλεθεατές που παρακολούθησαν την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ προκάλεσε πωςε ανάμεσα στα πασίγνωστα πρόσωπα που παρευρέθησαν στην τελετή ήταν και η διάσημη πρωταγωνίστρια του Killing Eve και Grey’s Anatomy, Sandra Oh.

Η Καναδο-Αμερικανίδα 51χρονη ηθοποιός, είναι ενταγμένη στο Τάγμα του Καναδά ως Αξιωματικός από φέτος τον Ιούνιο.

Μάλιστα τόσο η τραγουδίστρια της όπερας Dame Kiri Te Kanawa και ο Βρετανός Γιατρός Sir Patrick Vallance ήταν επίσης μεταξύ εκείνων που παρευρέθηκαν στην τελετή.

Η Dame Kiri, εντάχθηκε στο Τάγμα της Νέας Ζηλανδίας το 1995 και ο Sir Patrick, ο οποίος είναι ο επικεφαλής επιστημονικός σύμβουλος της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου από το 2018, είναι μέλος του Τιμητικού Τάγματος του Λουτρού.

Χρήστες του Twitter εξέφρασαν την έκπληξή τους για την παρουσία της Oh.

«Ήμουν μόνο εγώ ή είδα πραγματικά τη Sandra Oh στην κηδεία της βασίλισσας;» ρώτησε ένας.

Η Oh έγινε Αξιωματικός – η δεύτερη σημοντικότερη πολιτική διάκριση στον Καναδά – για την καλλιτεχνική της καριέρα στον Καναδά και στο εξωτερικό.

Ο τίτλος δημιουργήθηκε το 1967 από τη βασίλισσα, για να τιμήσει ανθρώπους «των οποίων η υπηρεσία διαμορφώνει την κοινωνία μας, οι καινοτομίες τους πυροδοτούν τη φαντασία μας και η ενσυναίσθησή τους ενώνει τις κοινότητές μας».

Η ηθοποιός συμμετείχε την πομπή μαζί με άλλους Αξιωματικούς της Κοινοπολιτείας που ορίστηκε να λάβουν μέρος στην τελετή.

Άλλα μέλη της καναδικής αποστολής ήταν ο Ολυμπιονίκης της κολύμβησης Mark Tewksbury και ο μουσικός Gregory Charles. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό και η σύζυγός του Σοφί Γκρεγκουάρ Τριντό.

Η Γενική Κυβερνήτης Mary Simon, η οποία διόρισε την Oh στο Τάγμα του Καναδά, ήταν επίσης παρούσα.

η Oh γεννήθηκε στον Καναδά από Νοτιοκορεάτες μετανάστες γονείς. Για μια δεκαετία, έπαιξε την Dr Cristina Yang στην ιατρική σειρά Grey’s Anatomy, για την οποία κέρδισε διάφορα βραβεία, μεταξύ των οποίων μια Χρυσή Σφαίρα και ένα Emmy.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.