ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Γιατί ο Βασιλιάς Κάρολος και ο Ουίλιαμ δεν ήρθαν στην κηδεία του Βασιλιά Κωνσταντίνου

Τι αναφέρει το πρωτόκολλο της Αγγλίας

Γιατί ο Βασιλιάς Κάρολος και ο Ουίλιαμ δεν ήρθαν στην κηδεία του Βασιλιά Κωνσταντίνου

Στην απουσία του Βασιλιά Καρόλου και του πρίγκιπα Ουίλιαμ από την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αναφέρθηκε η εκπομπή «Πρωινό» του Ant1.

Ενώ αρχικά υπήρχε η πληροφορία πως ο βασιλιάς Κάρολος και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, τον οποίο μάλιστα είχε βαπτίσει ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ενώ ο Ουίλιαμ έχει βαπτίσει και τον εγγονό του, τον Κωνσταντίνο – Αλέξιο, θα παραστούν στην κηδεία, τελικά η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας εκπροσωπήθηκε από την πριγκίπισσα Άννα.

Ο Χρήστος Ζαμπούνης εξήγησε, μιλώντας στην εκπομπή του Ant1 «Το Πρωινό», τον λόγο για τον οποίο η εμφάνιση του βασιλιά Καρόλου και του πρίγκιπα Ουίλιαμ στην εξόδιο ακολουθία ήταν αδύνατη.

«Ο Βασιλιάς Κάρολος, με δεδομένο ότι η Ελλάδα αποφάσισε να κηδεύσει τον Κωνσταντίνο ως ιδιώτη, δεν μπορούσε να έρθει εκ του πρωτοκόλλου. Δηλαδή, θα προσέβαλε την απόφαση της κυβέρνησης» δήλωσε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Λόγω του ότι είναι ιδιωτική η κηδεία, δεν μπορούσε να έρθει και ο διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπας Ουίλιαμ, γιατί είναι θεσμικός και ο διάδοχος. Ενώ η πριγκίπισσα Άννα δεν είναι θεσμική. Αυτό είναι το πρωτόκολλο των Βρετανών, δεν μπορούν να εκπροσωπηθούν σε αυτό το επίπεδο εφόσον είναι ιδιώτης», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.