ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Γκρέτα Τούνμπεργκ: Προσήχθη κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στη Χάγη

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ και άλλοι διαδηλωτές οδηγήθηκαν σε λεωφορείο από την ολλανδική αστυνομία

Γκρέτα Τούνμπεργκ: Προσήχθη κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στη Χάγη

Η ακτιβίστρια για το κλίμα, Γκρέτα Τούνμπεργκ, προσήχθη σήμερα στη Χάγη κατά τη διάρκεια διαδήλωσης της περιβαλλοντικής οργάνωσης Extinction Rebellion, η οποία αντιτίθεται στις επιδοτήσεις των ορυκτών καυσίμων.

Η Τούνμπεργκ οδηγήθηκε σε ένα λεωφορείο από την ολλανδική αστυνομία μαζί με άλλους διαδηλωτές, που επιχείρησαν να αποκλείσουν έναν μεγάλο αυτοκινητόδρομο.

Ο Τούνμπεργκ συμμετείχε σε μια κινητοποίηση εκατοντάδων ακτιβιστών και προσήχθη όταν μαζί με μια ομάδα περίπου 100 ανθρώπων επιχείρησαν να κλείσουν τον αυτοκινητόδρομο Α12.

Την πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο αυτόν έχουν αποκλείσει για πολλές ώρες πάνω από 10 φορές τους τελευταίους μήνες ακτιβιστές που ζητούν να μπει ένα τέλος σε όλες τις επιδοτήσεις για τη χρήση ορυκτών καυσίμων.

Σε προηγούμενες κινητοποιήσεις η αστυνομία είχε οδηγήσει τους προσαχθέντες διαδηλωτές σε ένα άλλο σημείο της πόλης, όπου τους είχε αφήσει ελεύθερους χωρίς περαιτέρω συνέπειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τοπική αστυνομία δεν έχει προς το παρόν σχολιάσει το περιστατικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.