ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γνωστός bodybuilder έχασε τη ζωή του όταν πήγε να κάνει squat με 210 κιλά (βίντεο)

Η τεράστια μπάρα έπεσε πάνω στον αυχένα του

Γνωστός bodybuilder έχασε τη ζωή του όταν πήγε να κάνει squat με 210 κιλά (βίντεο)

Τραγική κατάληξη είχε η προσπάθεια του 33χρονου bodybuilder, Justyn Vicky, να κάνει squat με βάρος 210 κιλών στο γυμναστήριο The Paradise Bali καθώς την ώρα της άσκησης κατέρρευσε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Justyn, γνωστός για το πάθος του για τη γυμναστική και το ρόλο του ως σύμβουλος διατροφής και προσωπικός γυμναστής, ήταν πολύ σεβαστός στον κόσμο της γυμναστικής, διαθέτοντας έναν εντυπωσιακό αριθμό 30.000 ακολούθων στο λογαριασμό του στο Instagram. Ωστόσο, στις 15 Ιουλίου, η τραγωδία χτύπησε κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης ενδυνάμωσης που εξελίχθηκε σε ατύχημα φρίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καθώς στόχευε να τεντώσει τα πόδια του και να σηκώσει τη βαριά μπάρα που ακουμπούσε στους ώμους του, ο Justyn πάλευε να διατηρήσει μια όρθια θέση. Κατά τραγικό τρόπο, το βάρος αποδείχθηκε υπερβολικό και έχασε τον έλεγχο, πέφτοντας στο πάτωμα, ενώ η τεράστια μπάρα έπεσε πάνω στον αυχένα του. Ο μοναχικός παρατηρητής πίσω του ήταν αδύναμος να αποτρέψει την καταστροφή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.