ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

H επική αντίδραση γυναίκας μόλις ήρθε αντιμέτωπη με τεράστια αράχνη (βίντεο)

Το συγκεκριμένο είδος αράχνης μπορεί να φτάσει μέχρι και στα 12 εκατοστά σε μήκος

H επική αντίδραση γυναίκας μόλις ήρθε αντιμέτωπη με τεράστια αράχνη (βίντεο)

Κατά την διάρκεια ενός σόου σε ζωολογικό κήπο μια γυναίκα άρχισε να φωνάζει, όταν μια αράχνη ήταν η αφορμή να τρομάξει.

Η στιγμή που έζησε μια γυναίκα από την Αγγλία, ίσως την στοιχειώνει για μέρες. Όπως φαίνεται και στο βίντεο η εμφάνιση μιας σχετικά μεγάλης αράχνης ήταν η αφορμή να προκαλέσει πανικό στο κοινό.

Η γυναίκα που είχε επισκεφτεί για διακοπές την Αυστραλία αποφάσισε να κάνει και μια βόλτα από το ζωολογικό κήπο. Η Stephanie Cara αποφάσισε να δημοσιεύσει την μοναδική στιγμή που έζησε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Είναι τρελό. Μια αράχνη ήταν ακριβώς κάτω από το κάθισμα μου, ενώ βλέπαμε το σόου. Δεν μπορώ να το πιστέψω», έγραψε η γυναίκα στην λεζάντα του βίντεο.

Στο συγκεκριμένο μέρος του σταδίου επικράτησε πανικός, καθώς και άλλοι πολίτες φοβήθηκαν, μόνο και μόνο στην όψη του ζώου.

Κάποιοι προσπάθησαν να κάνουν τους ήρωες αλλά μάταια. Λύση στο θέμα έδωσαν οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου που με ήρεμες κινήσεις πήραν το ζώο από εκεί.

Στα σχόλια υπήρξαν μερικοί που «χειροκρότησαν» την Cara για το θάρρος της,ενώ υπήρχαν και αυτοί που δήλωσαν πως ήταν υπερβολική. Κυρίως αρκετοί Αυστραλοί είπαν: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τρόμαξαν, δεν θα τους έκανε τίποτα», ενώ άλλος έγραψε: «Απλώς μια αράχνη, δεν υπάρχει λόγος να γίνει τόσο θέμα».

Το συγκεκριμένο είδος αράχνης μπορεί να φτάσει μέχρι και στα 12 εκατοστά, σε μήκος, και έχει την συνήθεια να κρύβεται σε μέρη μικρά και σκοτεινά μέρη.

@stephaniecara22 A HUGE #Huntsmanspider crawled out from under our seat whilst waiting for the croc show @#australiazoo !! #screams #spiderdash #HUGESPIDER #scared #fyp #livetime ♬ original sound – Stephanie Cara
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.