ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

H Μέγκαν Μάρκλ ζήτησε άμεσα ακρόαση από τον βασιλιά Κάρολο

Ο δημοσιογράφος του NBC News χαρακτηρίζει την πρωτοβουλία της Μέγκαν ως «γενναία κίνηση»

H Μέγκαν Μάρκλ ζήτησε άμεσα ακρόαση από τον βασιλιά Κάρολο

Την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ υπολογίζεται ότι παρακολουθησαν τηλεοπτικά περίπου 4 δις άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη. 

Η Μέγκαν Μαρκλ μονοπωλούσε το ενδιαφέρον, τι φόρεσε, πώς στάθηκε, αν δάκρυσε κτλ  και όχι άδικα, αν σκεφτεί κανείς τι έχει προκαλέσει στην βασιλική οικογένεια με το megxit.

Χάρι και Μέγκαν αναμένεται να αναχωρήσουν άμεσα από την Βρετανία για την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, ίσως και σήμερα, αλλά αμερικανικά και βρετανικά μέσα αναφέρουν ότι η δούκισα του Σάσεξ, μετά την κηδεία, απέστειλε επιστολή στον πεθερό της και νέο βασιλιά Κάρολο, ζητώντας του άμεση προσωπική ακρόαση – όπως είθισται και επιτάσσει το πρωτόκολλο.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι ζήτησε μια τετ α τετ συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο για να γεφυρώσει τι χάσμα στις σχέσεις τους, λίγο πριν φύγουν από την Βρετανία.

«Θα ήταν μια καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, να δούμε τα λάθη και να μιλήσουμε για όσα έγιναν τα τελευταία δύο χρόνια» φέρεται να γράφει η επιστολή της Μέγκαν, σύμφωνα με τον Nιλ Σον, δημοσιογράφο ψυχαγωγίας στα δίκτυα NBC News, MSNBC και Access Hollywood.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δημοσιογράφος χαρακτηρίζει την πρωτοβουλία της Μέγκαν ως «γενναία κίνηση» αλλά ο Σον προειδοποίησε ότι δεν είναι σίγουρο εαν μια επιστολή  είναι αρκετή για διορθωσει την ζημιά, καθώς όλο αυτό το διάστημα οι Σάσεξ – που εγκατέλειψαν τη βασιλική οικογένεια για να ζήσουν ελεύθεροι – έχουν εκφραστεί πολλές φορές δημοσίως κατά της βασιλικής οικογένειας, αλλά και εν αναμονή της βιογραφίας του πρίγκιπα Χάρι που θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες και αναμένεται να ταράξει και πάλι τον θεσμό της μοναρχίας και τις οικογενειάκες τους σχέσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.