HΠΑ: Ψευδής συναγερμός για ένοπλο σκόρπισε τον πανικό σε κλειστό στάδιο του Μπρούκλιν

Σκηνές απόλυτου χάους

HΠΑ: Ψευδής συναγερμός για ένοπλο σκόρπισε τον πανικό σε κλειστό στάδιο του Μπρούκλιν

Πανικός επικράτησε στο Barclays Center στο Μπρούκλιν των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια ενός αγώνα πυγμαχίας εν μέσω ψευδούς συναγερμού για την παρουσία ενός ένοπλου άνδρα ο οποίος έχει ανοίξει πυρ.

Βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media δείχνουν δεκάδες ανθρώπους να τρέχουν πανικόβλητοι και να προσπαθούν να απομακρυνθούν από το στάδιο, ενώ σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ryan Songalia που κάλυπτε τον αγώνα ανάμεσα στον Gervonta Davis και τον Rolando Romero, πολλοί ήταν εκείνοι που μπέρδεψαν τον καυγά που ξέσπασε στην αρένα με την παρουσία σκοπευτή.

Έχουμε συνηθίσει τους καβγάδες σε αγώνες πυγμαχίας, αλλά τα πρόσφατα γεγονότα και ο πανικός του πλήθους έκαναν πολλούς από εμάς να ανησυχούμε ότι οι χειρότεροι φόβοι μας θα πραγματοποιούνταν”, είπε ο ρεπόρτερ. “Ευτυχώς μπορέσαμε να επιστρέψουμε στις θέσεις μας και να βγούμε με ασφάλεια“, πρόσθεσε.

Οι άνθρωποι ήταν “σίγουρα φοβισμένοι, δεν προσπαθούσαν να αποφύγουν μερικές μπουνιές. Ήταν σαν να έτρεχαν για τη ζωή τους”, ανέφερε ο ίδιος, σύμφωνα με την New York Post.

Ο συντάκτης του Sports Illustrated, Chris Mannix έγραψε στο Twitter ότι ένας ήχος σαν πυροβολισμός ακούστηκε μέσα από το στάδιο αν και αργότερα ανέφερε ότι ο ήχος μπορεί να προερχόταν από έξω.

Αν και δεν επρόκειτο τελικά για ενεργό σκοπευτή, υπήρχαν εσφαλμένες αναφορές που κυκλοφορούσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την ώρα που στις ΗΠΑ γράφονται με μελανά χρώματα οι σελίδες της σύγχρονης ιστορίας μετά τους πρόσφατους μαζικούς πυροβολισμούς στο Μπάφαλο και στο Ουβάλντε του Τέξας.

Ανάμεσα στους θεατές βρισκόταν και η πρωταθλήτρια τένις Naomi Osaka, η οποία σε ανάρτησή της στο Twitter ανέφερε πως τρομοκρατήθηκε όταν ξαφνικά άκουσε ουρλιαχτά και τον κόσμο να τρέχει μετά από αναφορές ότι υπήρχε ενεργός σκοπευτής στο στάδιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.