ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η 91χρονη που κάνει θραύση στο TikTok φορώντας μίνι φούστες και ψηλοτάκουνα (βίντεο)

Έχει τρελάνει το TikTok

Η 91χρονη που κάνει θραύση στο TikTok φορώντας μίνι φούστες και ψηλοτάκουνα (βίντεο)

Η 91χρονη Betsy Lou από την Καλιφόρνια μέσα από βιντεάκια της στο TikTok, απέδειξε ότι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός και τίποτα δεν την εμποδίζει να φορέσει λαμπερές φούστες και ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Κάνοντας αναρτήσεις με ως @bestylou.piano, έχει εκατομμύρια προβολές και σχόλια που συχνά εκφράζουν το σοκ τους για την ηλικία της.

Σε ένα βίντεο, με λεζάντα: «Η 90χρονη βασίλισσα Betsy Lou περπατάει έτσι!», η συνταξιούχος είναι ντυμένη με μια ασημένια μίνι φούστα με παγέτες και ένα λευκό τοπ από δαντέλα, με τα ανάλογα αξεσουάρ.

Η Betsy Lou περπατάει στην μπροστινή βεράντα της φορώντας ψηλά τακούνια στιλέτο και χορεύει υπό τους ήχους του Pretty Girls Walk Like This της Big Boss Vette.

Τραγουδώντας τους στίχους, «Όλα τα όμορφα κορίτσια περπατούν έτσι», κάνει με αυτοπεποίθηση πασαρέλα στο δρόμο της, κάνοντας μάλιστα μια στροφή για να αναδείξει το ντύσιμό της.

@betsylou.piano 90 Year Old Queen Betsy Lou Walk Like This! #90yearsold #betsylou #fyp #prettygirlswalklikethis ♬ Pretty Girls Walk – Big Boss Vette

Το βίντεό της στο TikTok έχουν ήδη δει περισσότεροι από 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι, με τους θεατές να αποκαλούν την Betsy Lou «καταπληκτική» και «υπέροχη».

«Είμαι 58 ετών και δεν θα μπορούσα να περπατήσω με αυτά τα παπούτσια ή να δείχνω τόσο υπέροχη. Το βάζω στόχο», είπε μια γυναίκα. Μία άλλη έγραψε: «Ουάου… φαίνεται καταπληκτική… δεν υπάρχει περίπτωση να είναι 90 ετών!».

Μία ακόμα σοκαρισμένη ακόλουθός της σχολίασε: «Αυτά τα τακούνια;! Έχω 15 χρόνια να περπατήσω με τακούνια, μπράβο BetsyLou!», ενώ μια άλλη διερωτήθηκε: «Είσαι καταπληκτική, μπορούμε να δούμε φωτογραφίες από τότε που ήσουν νεότερη; Θα ήθελα πολύ να τις δω».

Εν τω μεταξύ, κάποια άλλη της πρότεινε να βάλει «έντονο κραγιόν, γκρι σκιές και μάσκαρα».

Η Betsy Lou αποκάλυψε επίσης ότι ήταν χορεύτρια μπαλέτου και κλακέτας και ότι τα τακούνια είναι δικά της.

Σε ένα άλλο κλιπ, βιντεοσκόπησε τον εαυτό της να χορεύει το electric slide στο Man! I Feel Like A Woman της Shania Twain.

Ντυμένη με τζιν σορτς, πουκάμισο με μοτίβο, καουμπόικο καπέλο και λευκές μπότες μέχρι το γόνατο, χοροπηδούσε αβίαστα στο δωμάτιο με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό της.

@betsylou.piano Electric Slide! #91yearsold #betsylou #fyp #electricslide #shaniatwain #manifeellikeawoman #linedancing ♬ Man! I Feel Like A Woman! – Shania Twain

Οι εντυπωσιασμένοι τηλεθεατές έγραψαν: «Έχεις υπέροχα πόδια!» και «Έχει φροντίσει τον εαυτό της σε όλη της τη ζωή. Τι ομορφιά». Κάποια άλλη υποστήριξε: «Είναι σε καλύτερη φόρμα/υγεία από εμένα στα 55».

Εκτός από το να ανεβάζει βιντεάκια στο TikTok 91χρονη παίζει πιάνο και δέχεται αιτήματα από τους followers της. Οι πρόσφατες διασκευές της περιλαμβάνουν το Blueberry Hill του Fats Domino και το When the Roll Is Called Up Yonder του Johnny Cash.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.