ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η αηδιαστική εμφάνιση του Σαμ Σμιθ στη σκηνή – «Φρικιό – Πάρτε τον από μπροστά μου» (φώτο-βίντεο)

Στάθηκε μπροστά από έναν χορευτή του και πήραν μία πόζα σεξουαλικής πράξης

Η αηδιαστική εμφάνιση του Σαμ Σμιθ στη σκηνή – «Φρικιό – Πάρτε τον από μπροστά μου» (φώτο-βίντεο)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα στιγμιότυπο με πρωταγωνιστή τον γνωστό τραγουδιστή Σαμ Σμιθ, ο οποίος είναι γνωστός για τις εκκεντρικές εμφανίσεις του στη σκηνή, που συνήθως παραπέμπουν σε σεξουαλικά μηνύματα.

Ειδικότερα, ο Σμιθ έδωσε μία συναυλία το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Μαδρίτη και η χορογραφία του όχι μόνο δεν άρεσε, αλλά θεωρήθηκε και απαγορευτική για ανήλικους θεατές.

Φορώντας έναν μαύρο κορσέ και στρινγκ, ο Σμιθ στάθηκε μπροστά από έναν χορευτή του και πήραν μία πόζα σεξουαλικής πράξης.

Η εικόνα των δυο τους έγινε viral στο Twitter με αρνητικό πρόσημο.

Δείτε τη φωτογραφία

Δείτε το βίντεο από την επίμαχη χορογραφία

@rubensword @Sam Smith u fucking killed it 🖤✨ #samsmith #unholy #glory #madcool #festival #madrid #vlog #live #concert #gay ♬ sonido original – Ruben Sword

Σύσσωμοι οι χρήστες της πλατφόρμας καταδικάζουν την απόφαση των αρμόδιων, να είναι προσβάσιμη αυτή η συναυλία σε παιδιά όλων των ηλικιών.

Κάνουν λόγο για «αηδιαστική εικόνα», αποκαλούν τον Σμιθ «φρικιό» και θίγουν το ζήτημα της επιλεκτικής ελευθερίας του λόγου.

Είναι ενδιαφέρον πώς η ταξιαρχία της ελευθερίας του λόγου υπερασπίζεται το δικαίωμα των καλλιτεχνών να “προσβάλλουν” το κοινό τους όταν πρόκειται για κάποιους καλλιτέχνες, αλλά όχι για άλλους, όπως ο Σαμ Σμιθ.

Είτε πιστεύετε ότι η ελευθερία του λόγου/έκφρασης δέχεται επίθεση είτε όχι» γράφει κάποιος.

Ωστόσο, τα περισσότερα σχόλια είναι μηνύματα οργής στο πρόσωπο του καλλιτέχνη, καταγγέλλοντας ότι ο ίδιος προσέφερε ένα «ανατριχιαστικό θέαμα» και «προσβάλλει το κοινό του».

«Φρικιό είναι η λέξη που ψάχνετε», «Η εκδήλωση αυτή προσφέρει δωρεάν είσοδο για παιδιά από 0-8 ετών», «Πιστεύετε ότι αυτού του είδους οι συναυλίες είναι κατάλληλες για παιδιά;», «Πάρτε τον από μπροστά μου. Μεγάλο ανατριχιαστικό ερπετό» γράφουν οργισμένοι.

Δείτε περισσότερα

https://twitter.com/cherylstweedy/status/1678301296674103296

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/BoyAboutTown83/status/1678331955673288706

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.