ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Η απάντηση του Λευκού Οίκου στις ανησυχίες για την ηλικία του Τ.Μπάιντεν – «Τα 80 είναι τα νέα 40»

Πολλές δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι ψηφοφόροι ανησυχούν για την ηλικία του

Η απάντηση του Λευκού Οίκου στις ανησυχίες για την ηλικία του Τ.Μπάιντεν – «Τα 80 είναι τα νέα 40»

Στις νέες ερωτήσεις που τέθηκαν από δημοσιογράφους για την ικανότητα του προέδρου Τζο Μπάιντεν να διεκδικήσει μια δεύτερη θητεία, δεδομένης της μεγάλης ηλικίας του απάντησε ο Λευκός Οίκος δηλώνοντας πως: «Τα 80 είναι τα νέα 40».

Ο 80χρονος Μπάιντεν είναι ήδη ο γηραιότερος ένοικος του Λευκού Οίκου στην ιστορία των ΗΠΑ και σκοπεύει να θέσει ξανά υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές του 2024.

Θα είναι 82 ετών όταν αν ξεκινήσει τη δεύτερη θητεία του, τον Ιανουάριο του 2025

Πολλές δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι ψηφοφόροι ανησυχούν για την ηλικία του Μπάιντεν.

Μια πρόσφατη δημοσκόπηση της εταιρείας Ipsos και του πρακτορείου Reuters έδειξε ότι θα συγκέντρωναν το ίδιο ποσοστό, 39%, εάν ήταν αντίπαλοι στις εκλογές του 2024.

Ένας στους πέντε ψηφοφόρους δήλωσε αναποφάσιστος.

Οι περισσότεροι Αμερικανοί θα προτιμούσαν να τεθεί όριο ηλικίας, στα 75 χρόνια ή και λιγότερο, για τους υποψήφιους προέδρους.

Όταν ρωτήθηκε για τις ανησυχίες που εκφράζονται ότι ο πρόεδρος είναι πολύ μεγάλος για να διεκδικήσει την επανεκλογή του, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν-Πιερ απάντησε με μια ατάκα: «Τα 80 είναι τα νέα 40, δεν το ξέρετε;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το 2019 δέχτηκε την ίδια κριτική, το 2020 το ίδιο, το 2022 το ίδιο και κάθε φορά κερδίζει τους επικριτές του», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.