ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Η ηρωική απάντηση της εκπροσώπου της Σερβίας στην Ν.Μπακογιάννη για την αναγνώριση του Κοσόβου (βίντεο)

Δεν άρεσε στην πρώην ΥΠΕΞ η επίθεση

Η ηρωική απάντηση της εκπροσώπου της Σερβίας στην Ν.Μπακογιάννη για την αναγνώριση του Κοσόβου (βίντεο)

Σε ρήξη με μία ακόμα ομόδοξη χώρα και παραδοσιακή σύμμαχο της Ελλάδας έρχεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη καθώς η Ντόρα Μπακογιάννη εισηγήθηκε στην Κοινοβουλευτική Διάσκεψη του Συμβουλίου της Ευρώπης πρόταση για την ένταξη του Κοσόβου, η οποία και τελικώς υπερψηφίστηκε.

Όμως η πρόεδρος των Σέρβων βουλευτών στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση, η οποία αντιτάχθηκε στην έκθεση της Ντόρας Μπακογιάννη τονίζοντας ότι η Σερβία θεωρεί το Κόσσοβο «αναπόσπαστο μέρος».

 Η Μπιλιάνα Πάντιτς Πίλια αποκάλεσε την Ντόρα Μπακογιάννη, υποκρίτρια και της είπε πως με αυτή της την ενέργεια «άνοιξε το κουτί της Πανδώρας», καθώς θα ακολουθήσουν κι άλλα κράτη αντίστοιχους δρόμους (βλ Κατεχόμενα).

Όπως είπε μεταξύ άλλων:

«Μπορεί να είμαστε μια μικρή χώρα αλλά σε αντίθεση με εσάς έχουμε ακεραιότητα και δεν πρόκειται να παραδοθούμε και να υποκύψουμε. Η Σερβία θα εξετάσει, αν θέλει να είναι μέλος μιας οργάνωσης που παραβιάζει κατάφωρα το Διεθνές Δίκαιο! Ζήτω η Σερβία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.