ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Η Μέγκαν Μαρκλ λάνσαρε το πρώτο προϊόν της νέας της επιχείρησης με μαρμελάδες

Ενθουσιάστηκαν οι θαυμαστές της

Η Μέγκαν Μαρκλ λάνσαρε το πρώτο προϊόν της νέας της επιχείρησης με μαρμελάδες

Η Μέγκαν Μαρκλ λάνσαρε το πρώτο προϊόν της νέας της επιχείρησης «American Riviera Orchard», στέλνοντας σε 50 influencers και φίλους της ένα βάζο με μαρμελάδα φράουλα.

Η σχεδιάστρια μόδας Τρέισι Ρόμπινς και η socialite Ντελφίνα Μπαλκιέρ είναι μεταξύ αυτών που δημοσίευσαν σήμερα μια φωτογραφία του προϊόντος στα Instagram Stories τους.

Η Ρόμπινς με τον σύζυγό της, το αφεντικό της Paramount, Μπράιαν Ρόμπινς, είναι φίλοι με τους Σάσεξ και τους προσκάλεσαν μάλιστα στην πρεμιέρα της ταινίας του Μπομπ Μάρλεϊ στην Τζαμάϊκα τον Ιανουάριο.

Οι Σάσεξ είναι επίσης φίλοι με την Μπαλκιέρ, η οποία είναι παντρεμένη με τον κολλητό του πρίγκιπα Χάρι, Νάτσο Φιγκέρας – οι τέσσερις τους ήταν μαζί σε ένα φιλανθρωπικό αγώνα πόλο στη Φλόριντα την περασμένη Παρασκευή.

Το πρώτο προϊόν του νέου brand της Μέγκαν Μαρκλ
Η Ρόμπινς δημοσίευσε μια φωτογραφία της μαρμελάδας της Μέγκαν, η οποία έχει το λογότυπο του νέου της brand και από κάτω το «Montecito», το μέρος όπου ζουν οι Σάσεξ. Στην ετικέτα, αναγράφεται επίσης η φράση «17 από 50».

Η φωτογραφία στο Instagram Stories της Ρόμπινς έδειχνε την μαρμελάδα στο χέρι της με την λεζάντα: «@AmericanRivieraOrchard Το πρωινό, το μεσημεριανό και το δείπνο μόλις έγιναν λίγο πιο γλυκά».

Δείχνοντάς το μέσα σε ένα καλάθι με λεμόνια, η Ρόμπινς πρόσθεσε: «Σ’ ευχαριστώ για το νόστιμο καλάθι! Λατρεύω απόλυτα αυτή τη μαρμελάδα, οπότε δεν είμαι σίγουρη ότι θα τη μοιραστώ με κανέναν».

Η Μπαλκιέρ δημοσίευσε επίσης μια παρόμοια εικόνα στα stories της, γράφοντας: «Η μαρμελάδα φράουλα με κάνει ευτυχισμένη. Και αγαπώ τη μαρμελάδα σας, @AmericanRivieraOrchard». Η ετικέτα της έγραφε: «10 από 50». Η ανάρτηση έδειχνε επίσης λίγη από τη μαρμελάδα αλειμμένη σε μια φέτα ψωμί.

Ενθουσιάστηκαν οι θαυμαστές της
Οι θαυμαστές της Μέγκαν Μαρκλ ενθουσιάστηκαν με το λανσάρισμα, με κάποιον να γράφει: «Δεν τρώω και πολύ μαρμελάδα, αλλά για σένα Μεγκ θα αγοράσω λίγη. Στην πραγματικότητα ο σύζυγος και τα παιδιά θα τις φάνε για λογαριασμό μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δούκισσα του Σάσεξ αναμένεται να εγκαινιάσει επίσημα το brand της αργότερα αυτή την άνοιξη, με μια πηγή να λέει στο περιοδικό People την περασμένη εβδομάδα: «Η Μέγκαν βρίσκει το όνομα American Riviera Orchard τέλειο. Της φαίνεται αυθεντικό. Ανυπομονεί να ξεκινήσει η ιστοσελίδα. Είναι ενθουσιασμένη με το τελευταίο, προσωπικό της εγχείρημα. Είναι κάτι που ήθελε να κάνει εδώ και καιρό. Είναι ενθουσιασμένη που θα μοιραστεί το στυλ της και τα πράγματα που αγαπάει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.