ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η μικρή Λέιλα Ντέβιτς από την Αγγλία πάσχει από το σπάνιο σύνδρομο των αχτένιστών μαλλιών (φωτο)

Δείτε που οφείλεται η σπάνια πάθηση

Η μικρή Λέιλα Ντέβιτς από την Αγγλία πάσχει από το σπάνιο σύνδρομο των αχτένιστών μαλλιών (φωτο)

Viral έχει γίνει το μόλις  17 μηνών κοριτσάκι Λέιλα Ντέβιτς στην Αγγλία, χάρη στα περίεργα μαλλιά της, τα οποία εκτός από κατάξανθα είναι μονίμως φουντωτά και όρθια, πρόκειται για την μόλις  που πάσχει από το σύνδρομο των αχτένιστων μαλλιών (UHS) και συγκαταλέγεται μέσα στους μόλις 100 ανθρώπους στον κόσμο, οι οποίοι εντοπίζονται με αυτή την πάθηση.

Το σύνδρομο αχτένιστων μαλλιών εμφανίζεται συνήθως μεταξύ της γέννησης και της ηλικίας των 3 ετών, και τα μαλλιά είναι σχεδόν πάντα λευκά ή πολύ ξανθά. Σε κάποιες περιπτώσεις εμφανίζεται μέχρι τα 12 χρόνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @laylas_locks


Η μητέρα της Λέιλα αποκάλυψε ότι η μικρή έχει αποκτήσει παρατσούκλια όπως «Μπόρις Τζόνσον» και «Άλμπερτ Αϊνστάιν».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @laylas_locks

Το Σύνδρομο Αχτένιστων Μαλλιών

Είναι μια γενετικά κληρονομική πάθηση που εμφανίζεται κυρίως σε άτομα με μια διπλή σπάνια μετάλλαξη, κάτι που την κάνει πολύ σπάνια. Οι μεταλλάξεις είναι ως επί το πλείστον σε τρία γονίδια που εμπλέκονται στον σχηματισμό του στελέχους κάθε τρίχας.

Τα συμπτώματα είναι μαλλιά που μοιάζουν σαν όρθιες κλωστές που απωθούνται λόγω στατικού ηλεκτρισμού. Ωστόσο, είναι πιθανό να εμπλέκονται και άλλα γονίδια που καμιά φορά προκαλούν μετάλλαξη σε ένα μόνο γονίδιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @laylas_locks

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.