ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Ουκρανία περνά σε «ενεργητική άμυνα» ενόψει ρωσικής επίθεσης λένε οι FT

Η Ουκρανία περνά σε «ενεργητική άμυνα» καθώς αναμένει μεγάλης κλίμακας ρωσική επίθεση από την άνοιξη επισημαίνουν οι Financial Times (FT) σε εκτενές δημοσίευμα

Η Ουκρανία περνά σε «ενεργητική άμυνα» ενόψει ρωσικής επίθεσης λένε οι FT

Στόχος των Ρώσων θα είναι να καταλάβουν πλήρως τις τέσσερις περιοχές που έχουν ενσωματώσει από το 2022, δηλαδή Ντονέτσκ, Λουγκάνσκ, Χερσώνα και Ζαπορίζια και να κινηθεί εκ νέου για την κατάληψη του Χάρκοβου ή ακόμα και του Κιέβου.

Η βρετανική εφημερίδα βασισμένη σε αποχαρακτηρισμένη έκθεση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, αναφέρει ότι ο τελικός στόχος του Πούτιν είναι να κατακτήσει την Ουκρανία και να υποτάξει τον λαό της.

Τώρα η Ρωσία συνεχίζει τις επιθετικές της επιχειρήσεις στην ανατολική Ουκρανία σε πολλούς άξονες, ιδιαίτερα γύρω από την Αβντίφκα, αλλά και προς το Λιμάν και το Κουπιάνσκ στα βορειοανατολικά.

Η Ρωσία έχει ενισχυθεί τους τελευταίους μήνες με αποστολές βλημάτων και ρουκετών πυροβολικού από τη Βόρεια Κορέα και αυξημένη παραγωγή όπλων και πυρομαχικών με τη συνδρομή της Κίνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το δημοσίευμα περιγράφει με τα μελανότερα χρώματα την κατάσταση για τις ουκρανικές δυνάμεις και φιλοξενεί τη μαρτυρία ενός Ουκρανού στρατιώτη που πολεμά στο Dnipro του Vanya που αποκαλύπτει ότι «όλα είναι θλιβερά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.