ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Η πριγκίπισσα της Νορβηγίας παραιτήθηκε για να συνεργαστεί με τον «σαμάνο» αρραβωνιαστικό της

H σχέση και ο αρραβώνας του ζεύγους έχει διχάσει τη Νορβηγία

Η πριγκίπισσα της Νορβηγίας παραιτήθηκε για να συνεργαστεί με τον «σαμάνο» αρραβωνιαστικό της

Το έργο της στο παλάτι αποφάσισε να εγκαταλείψει η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζα της Νορβηγίας, η οποία ανακοίνωσε ότι θα επικεντρωθεί στην εναλλακτική ιατρική από κοινού με τον αρραβωνιαστικό της που είναι αυτοαποκαλούμενος «σαμάνος».

Το παλάτι ανέφερε ότι η Μάρθα θα απόσχει από τα καθήκοντά της, αν και δεν θα χάσει τον τίτλο της πριγκίπισσας, κατόπιν επιθυμίας του βασιλιά. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το ζευγάρι αποφεύγει τη συσχέτισή του με τη βασιλική οικογένεια.

Η 51χρονη Μάρθα, αναφέρει ο Guardian, είχε εργαστεί ως… μέντιουμ και ισχυρίζεται ότι μιλά με τους αγγέλους.

Η ίδια η σχέση της Μάρθας με τον Ντούρεκ Βερέτ προκάλεσε αίσθηση στη Νορβηγία, κυρίως σε ό,τι αφορά τις αναφορές του σε βιβλίο ότι «ο καρκίνος είναι μια επιλογή». Στην ιστοσελίδα του πωλεί και μετάλλιο, για το οποίο λέει ότι τον βοήθησε να ξεπεράσει τον κορωνοϊό.

Σε δημοσκόπηση που έγινε τον Σεπτέμβριο, το 17% των Νορβηγών ανέφεραν ότι έχουν πλέον χειρότερη γνώμη για την βασιλική οικογένεια, την οποία αποδίδουν στην περίπτωση της πριγκίπισσας και του σαμάνου.

Πάντως, εάν παντρευτούν θα είναι και ο Βερέτ μέλος της βασιλικής οικογένειας, αν και δεν θα έχει τίτλο και δεν θα εκπροσωπεί την μοναρχία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μάρθα είναι διαζευγμένη και έχει τρία παιδιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.