Κανονικά θα έπρεπε να του στήσουν ανδριάντα...

Η «συνωμοσία» της βαφής μολύβδου: Την απέσυραν για το καλό μας ή επειδή μπλόκαρε τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα;

Αποτελούσε εμπόδιο στην εύκολη «παρακολούθηση»

Η «συνωμοσία» της βαφής μολύβδου: Την απέσυραν για το καλό μας ή επειδή μπλόκαρε τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα;

Απαγόρευσαν πράγματι τη βαφή με μόλυβδο επειδή ήταν τοξική ή επειδή μπλόκαρε τα σήματα;

Για δεκαετίες, κάθε σπίτι ήταν επικαλυμμένο με βαφή με μόλυβδο – ο μόλυβδος είναι μια φυσική ασπίδα κατά της ακτινοβολίας και των ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων.

Υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι όλο αυτό δεν έγινε για την προστασία μας αλλά για την… ανασφάλειά μας.

Οι «υποκλοπές» έγιναν πιο εύκολες.

Ποιος ξέρει τι ισχύει άραγε.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.