ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Η τρανς Μις Ολλανδία ενοχλήθηκε από τα σχόλια: «Νόμιζα ήταν ανεκτικός ο κόσμος»

«Θέλω απλώς να δείξω στον κόσμο την Ρίκι και φυσικά την διεμφυλική μου ιστορία»

Η τρανς Μις Ολλανδία ενοχλήθηκε από τα σχόλια: «Νόμιζα ήταν ανεκτικός ο κόσμος»

«Έκπληκτη» εμφανίζεται η Ρίκι Βάλερι Κολέ, η πρώτη τρανς γυναίκα που στέφθηκε Μις Ολλανδία, όταν αναγκάστηκε να υποστεί τη σκληρή πραγματικότητα, καθώς μετά τη νίκη της έλαβε μηνύματα μίσους στο διαδίκτυο, και όπως δήλωσε «νόμιζε πως ο κόσμος είναι πιο ανεκτικός». 

Η 22χρονη Κολέ ισχυρίστηκε ότι έγινε στόχος μίσους αφού κέρδισε τον διαγωνισμό ομορφιάς την περασμένη εβδομάδα, έναν θεσμό με μακρόχρονη ιστορία που μετρά συγκεκριμένα 94 χρόνια.

Πλέον, θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος, όπου αν καταφέρει να κατακτήσει την πρωτιά θα γράψει ιστορία, ως η πρώτη τρανς γυναίκα.

Στη συνέντευξή της το τρανς μοντέλο εξήγησε ότι προσπαθεί να εστιάζει στα θετικά αντί στα προσβλητικά και αρνητικά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα.


«Θεωρούσα ότι είμαστε αληθινά ανεκτικοί… στην Ολλανδία, αλλά τα σχόλια μίσους δείχνουν την άλλη πλευρά της κοινωνίας μας. Ελπίζω αυτό να είναι ένα μήνυμα αφύπνισης. Προς το παρόν, το αγνοώ πλήρως. Επικεντρώνομαι στα καλά πράγματα που έρχονται», δήλωσε στο Reuters.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τα αρνητικά σχόλια ήταν απρόκλητα, συνεχίζει και προσθέτει ότι ο κόσμος την προσέβαλε επειδή ήταν ο εαυτός της. Θέλω απλώς να δείξω στον κόσμο την Ρίκι και φυσικά την διεμφυλική μου ιστορία και το να με μαστιγώνουν γι΄αυτό είναι στ΄αλήθεια πολύ θλιβερό», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.