ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Η ζωή του Έλον Μασκ θα γίνει ταινία σε σκηνοθεσία του Ντάρεν Αρονόφσκι

H βιογραφία του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία από τον Walter Isaacson αναμένεται να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη

Η ζωή του Έλον Μασκ θα γίνει ταινία σε σκηνοθεσία του Ντάρεν Αρονόφσκι

Στα σκαριά βρίσκεται πλέον η βιογραφική ταινία του πλουσιότερου ανθρώπου στον πλανήτη, Έλον Μασκ, μετά τη λήξη μιας «πολεμικής» περιόδου για τα δικαιώματα της πρόσφατης βιογραφίας, που έληξε με νικητή την ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής Α24.

Μετά την απόκτηση των δικαιωμάτων, η βιογραφία του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία από τον Walter Isaacson αναμένεται να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη από τον Ντάρεν Αρονόφσκι, που μεταξύ άλλων έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες «Μαύρος Κύκνος», «Ρέκβιεμ για ένα όνειρο» και το πρόσφατο «Η φάλαινα».

Σύμφωνα με το περιοδικό Variety, η Α24 θριάμβευσε σε έναν «έντονο ανταγωνισμό» στον πόλεμο προσφορών για την απόκτηση της βιογραφίας, η οποία εκδόθηκε τον Σεπτέμβριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το βιβλίο δέχθηκε ιδιαίτερα επικριτικά σχόλια, με τον βρετανικό Guardian να το χαρακτηρίζει «βαρετό και χωρίς διορατικότητα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.