ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιαπωνία: Λιοντάρι κατασπάραξε εργαζόμενο σε ζωολογικό κήπο

Ο ζωολογικός κήπος θα παραμείνει κλειστός μέχρις ότου τεθούν σε εφαρμογή αποτελεσματικά μέτρα

Ιαπωνία: Λιοντάρι κατασπάραξε εργαζόμενο σε ζωολογικό κήπο

Εργαζόμενος σε ζωολογικό κήπο στην Ιαπωνία, βρήκε τραγικό θάνατο μετά από επίθεση που δέχθηκε από λιοντάρι, την ώρα που προσπαθούσε να το βάλει στο κλουβί του.

Ο 53χρονος Κενίτσι Κάτο, εργαζόμενος στο Tohoku Safari Park στην περιφέρεια της Φουκουσίμα εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης αναίσθητος και να αιμορραγεί από τον σβέρκο, μέσα στο κλουβί του λιονταριού.

Εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο «Πιστεύεται ότι τάιζε το λιοντάρι».

Σε δηλώσεις του στέλεχος της διεύθυνσης του ζωολογικού κήπου είχε πει, πως ο εργαζόμενος προσπαθούσε να βάλει το λιοντάρι μέσα στο κλουβί, χρησιμοποιώντας ως δόλωμα τροφή, ωστόσο δεν κλείδωσε μία πόρτα που θα τον χώριζε από το ζώο.

Ο αντιπρόεδρος του πάρκου Νοριτσίκα Κουμακούμπο εξήγησε πως: «Η διαδικασία που ακολουθείται είναι ότι ανοίγουμε τη θύρα και βάζουμε την τροφή.

Μόλις γίνει αυτό η θύρα πρέπει να κλείνει και να κλειδώνεται. Αλλά η πόρτα ήταν ανοικτή εκείνη την ώρα».

Το θύμα θεωρείτο έμπειρο μέλος του προσωπικού του ζωολογικού κήπου και ασχολούταν με τη φροντίδα σαρκοβόρων ζώων, όπως λιοντάρια, τίγρεις και αρκούδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ζωολογικός κήπος θα παραμείνει κλειστός μέχρις ότου τεθούν σε εφαρμογή αποτελεσματικά μέτρα, προκειμένου να μην επαναληφθεί αντίστοιχη τραγωδία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.