ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ίμπιζα: Κατεδαφίστηκε το θρυλικό κλαμπ Bora Bora μετά από 40 χρόνια (φώτο)

Πλέον υπάρχουν ερείπια και μία μπουλντόζα εκεί που κάποτε βρισκόταν η διάσημη πίστα του nightclub

Ίμπιζα: Κατεδαφίστηκε το θρυλικό κλαμπ Bora Bora μετά από 40 χρόνια (φώτο)

Kαι επίσημα παρελθόν αποτελεί πλέον το Bora Bora, το θρυλικό nightclub στην Playa d’en Bossa στην Ίμπιζα, καθώς κατεδαφίστηκε μετά από 40 χρόνια.

Το nightclub είχε κλείσει από τον περασμένο Οκτώβριο.

Η είδηση για την κατεδάφιση του διάσημου κλαμπ έγινε γνωστή πριν από μερικές ημέρες όταν ένας χρήστης του Twitter, ανάρτησε φωτογραφίες από τις εργασίες κατεδάφισης.

Πλέον υπάρχουν ερείπια και μία μπουλντόζα εκεί που κάποτε βρισκόταν η διάσημη πίστα του nightclub.

Το Bora Bora άνοιξε το 1982 και μέχρι και το 2022 ήταν από τα πιο διάσημα κλαμπ στην Ίμπιζα, σύμφωνα με το NME.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, το Mixmag ανέφερε ότι οι Podemos είχαν ζητήσει από την κυβέρνηση να αναλάβει δράση για τα beach bar που βρισκόταν στην Ίμπιζα καθώς ο θόρυβος από τη μουσική δημιουργούσε αναστάτωση στα γειτονικά νησιά.

Ο Fernando Gómez, εκπρόσωπος του κόμματος των Podemos, τα είχε περιγράψει ως «ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα που δημιουργεί ο τουρισμός στην περιοχή».

Στον απόηχο της πίεσης που ακολούθησε, το Bora Bora ανακοίνωσε τον Ιούλιο του 2022 ότι κλείνει οριστικά.

«Όλοι εσείς που διασκεδάσατε μαζί μας, θέλουμε να το θυμάστε. Και επειδή αυτό εδώ είναι το αντίο μας, θέλουμε να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι. Θέλουμε να το γιορτάσουμε με στυλ, όπως κάναμε τον παλιό καιρό, χωρίς φίλτρα», είχε αναφέρει τότε σε ανακοίνωση το κλαμπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις 15 και 16 Οκτωβρίου το Bora Bora έκανε το τελευταίο του πάρτι, το οποίο κράτησε αδιάκοπα για 40 ώρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.