ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ινδία: Η τρομακτική στιγμή που λεωφορείο βγαίνει εκτός πορείας και «βουτάει» σε ποτάμι (βίντεο)

Ευτυχώς, όλοι οι επιβάτες κατάφεραν να γλιτώσουν τον θάνατο, καθώς μόνο έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν,

Ινδία: Η τρομακτική στιγμή που λεωφορείο βγαίνει εκτός πορείας και «βουτάει» σε ποτάμι (βίντεο)

Κάμερα κατέγραψε την τρομακτική στιγμή που ένα λεωφορείο εκτός ελέγχου γεμάτο με ανθρώπους πέφτει σε ένα ποτάμι στην Ινδία.

Το λεωφορείο και οι 25 επιβάτες του έμειναν παγιδευμένοι στο εσωτερικό του, αφού ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, πάνω σε στροφή, με αποτέλεσμα να πέσει στο ποτάμι, στην κεντρική Ινδία στις 28 Σεπτεμβρίου.

Το υλικό από την κάμερα ενός άλλου λεωφορείου, το οποίο ακολουθούσε από κοντά, δείχνει το άτυχο όχημα να παρεκκλίνει από την πορεία του.

Το λεωφορείο, το οποίο ήταν γεμάτο επιβάτες, βυθίστηκε στη συνέχεια στο ποτάμι.

Το όχημα που κατέγραψε τα πλάνα φαίνεται να οδηγεί μέχρι το τέλος του δρόμου, πριν σταματήσει.

Η στιγμή που λεωφορείο στην Ινδία κάνει «βουτιά» στο ποτάμι

Οι ντόπιοι που ήταν μάρτυρες του περιστατικού φαίνονται να βγαίνουν από τα οχήματά τους και να τρέχουν προς τον τόπο του ατυχήματος προκειμένου να φτάσουν εγκαίρως στο εγκλωβισμένο λεωφορείο.

Ευτυχώς, όλοι οι επιβάτες κατάφεραν να γλιτώσουν τον θάνατο, καθώς μόνο έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν, παρά το γεγονός ότι το λεωφορείο ανατράπηκε στο πλάι και προσγειώθηκε στο ποτάμι με μεγάλη ταχύτητα, γράφει η Daily Mail.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τοπικές αρχές απέδωσαν την ευθύνη για το ατύχημα σε ένα σκασμένο ελαστικό μετά από άμεση έρευνα που διεξήχθη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.