ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ινδία: Κορίτσι 16 μηνών έχασε τη ζωή του από επίθεση λεοπάρδαλης

Είναι η δεύτερη επίθεση λεοπάρδαλης στην περιοχή από τις αρχές του μήνα

Ινδία: Κορίτσι 16 μηνών έχασε τη ζωή του από επίθεση λεοπάρδαλης

Ένα κοριτσάκι μόλις 16 μηνών έχασε τη Δευτέρα τη ζωή του από επίθεση λεοπάρδαλης σε δάσος στα περίχωρα της πόλης Μουμπάι στη δυτική Ινδία.

Η μητέρα του παιδιού το είχε πάρει μαζί της για να προσκυνήσουν σε ναό, όταν μια λεοπάρδαλη τους επιτέθηκε, τραυματίζοντας θανάσιμα το κοριτσάκι. Παρότι διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.

Είναι η δεύτερη επίθεση λεοπάρδαλης στην περιοχή από τις αρχές του μήνα. Ένα αγόρι 4 ετών τραυματίστηκε πριν από τρεις εβδομάδες, αλλά επέζησε. Την προηγούμενη χρονιά, περισσότεροι από 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν από λεοπαρδάλεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το δάσος όπου σημειώθηκε η επίθεση, εκτείνεται σε περίπου 16 τετραγωνικά χιλιόμετρα και βρίσκεται κοντά στον εθνικό δρυμό Σαντζάι Γκάντι. Αποτελεί έναν από τους λιγοστούς πνεύμονες πρασίνου στη Μουμπάι, την οικονομική πρωτεύουσα της Ινδίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.