ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ινδία: Λιοντάρια κατασπάραξαν άνδρα ενώ γυρνούσε σπίτι του

Τα λιοντάρια επιτέθηκαν στον άτυχο άνδρα ενώ εκείνος και η οικογένεια του επέστρεφαν σπίτι τους

Ινδία: Λιοντάρια κατασπάραξαν άνδρα ενώ γυρνούσε σπίτι του

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας 18χρονος στην Ινδία, όταν του επιτέθηκαν λιοντάρια ενώ εκείνος και η οικογένειά του επέστρεφαν σπίτι τους!

Θύμα της απίστευτης επίθεσης ο 18χρονος Bhaydesh Paiya, ο οποίος, όπως αναφέρει η εφημερίδα Times Now, περπατούσε σε δάσος στην επαρχία Gujarat Amreli, είδε ξαφνικά μπροστά του δυο λιοντάρια, που κρύβονταν στους θάμνους.

Τα δυο λιοντάρια, επιτέθηκαν στο νεαρό άνδρα και στη συνέχεια άρχισαν να τον σέρνουν προς το δάσος ενώ οι συγγενείς του προσπαθούσαν να τα τρομάξουνε με ξύλα και πέτρες.

«Φτάσαμε εγκαίρως στο σημείο, ωστόσο ο άνδρας ήταν νεκρός. Εντοπίσαμε διάσπαρτα μέλη του θύματος, κάτι που μας δείχνει πως τα λιοντάρια επιτέθηκαν για να τραφούν», ανέφερε ο εκπρόσωπος της τοπικής Αστυνομίας, Rajdeepsinh Jhala.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρά το γεγονός πως τα λιοντάρια θεωρούνται ως κορυφαίοι θηρευτές, οι επιθέσεις σε ανθρώπους είναι σπάνιες ενώ και οι Αρχές έχουν προβληματιστεί από το γεγονός, μιας και δεν έχει καταγραφεί καμία παρόμοια επίθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.