ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ινδία: Μεθυσμένος οδηγός σχολικού λεωφορείου προσέκρουσε σε δέντρο – Νεκροί τουλάχιστον έξι μαθητές

Το πιστοποιητικό επαγγελματικής επάρκειας του οδηγού για την οδήγηση λεωφορείου είχε λήξει πριν από έξι χρόνια

Ινδία: Μεθυσμένος οδηγός σχολικού λεωφορείου προσέκρουσε σε δέντρο – Νεκροί τουλάχιστον έξι μαθητές

Τουλάχιστον έξι μαθητές σκοτώθηκαν και άλλοι 17 τραυματίστηκαν κατά τη σύγκρουση του σχολικού λεωφορείου στο οποίο επέβαιναν με δέντρο.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα κοντά στην πόλη Κανίνα, στο κρατίδιο Χαριάνα της βόρειας Ινδίας.

Ο οδηγός του λεωφορείου οδηγούσε μεθυσμένος και είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα, ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο δίκτυο NDTV. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του συγκεκριμένου δικτύου, η αστυνομία δέχθηκε καταγγελία για τον μεθυσμένο οδηγό, περίπου μισή ώρα πριν από το δυστύχημα.

Ο οδηγός επιχείρησε να διαφύγει, αλλά εντοπίστηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη. Οι αρχές διαπίστωσαν επίσης ότι το πιστοποιητικό επαγγελματικής επάρκειας για την οδήγηση λεωφορείου είχε λήξει πριν από έξι χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όλοι στην Κανίνα έχουν συγκλονιστεί εξαιτίας του θανάτου αθώων παιδιών. Κλείσαμε τα μαγαζιά μας σε ένδειξη πένθους, στον απόηχο αυτής της τραγωδίας», είπε ένας καταστηματάρχης στο πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.