ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ινδία: Στο Δελχί εμφανίστηκε «μονόκερος» και οι χρήστες του διαδικτύου απορούν (βίντεο)

Οι εικασίες οργίασαν, καθώς οι άνθρωποι αναλογίζονταν την πιθανότητα ενός πραγματικού μυθικού πλάσματος

Ινδία: Στο Δελχί εμφανίστηκε «μονόκερος» και οι χρήστες του διαδικτύου απορούν (βίντεο)

Ο κήπος Lodhi Garden του Δελχί, μια γαλήνια όαση μέσα στην πολύβουη πόλη, έγινε πρόσφατα το επίκεντρο της προσοχής, όταν ένα viral βίντεο εμφανίστηκε, το οποίο φαίνεται να απαθανατίζει το άπιαστο και μυθικό πλάσμα, τον μονόκερο.

Αυτό το μαγευτικό βίντεο έχει εξάψει τη φαντασία των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, προκαλώντας ένα αίσθημα θαυμασμού και γοητείας.

Στο viral βίντεο, που καταγράφηκε από έναν έκπληκτο επισκέπτη, η κάμερα κινείται στο καταπράσινο Lodhi Garden, γνωστό για την ιστορική του σημασία και τη φυσική του ομορφιά.

Ξαφνικά, εμφανίζεται μια μεγαλοπρεπής φιγούρα, ένα άλογο όπου από το μέτωπό του προεξέχει ένα μόνο σπειροειδές κέρατο.

Το θέαμα κόβει την ανάσα, καθώς το μυθικό πλάσμα κινείται με χάρη μέσα στον κήπο, φαινομενικά ανέγγιχτο από τον συνηθισμένο κόσμο γύρω του.

Το βίντεο εξαπλώθηκε ταχύτατα στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, πυροδοτώντας μια φλόγα ενθουσιασμού και περιέργειας.

Οι εικασίες οργίασαν, καθώς οι άνθρωποι αναλογίζονταν την πιθανότητα ενός πραγματικού μονόκερου να περιφέρεται στους κήπους του Δελχί.

Ειδικοί και ενθουσιώδεις συζητούσαν για την αυθεντικότητα του βίντεο, διερωτώμενοι αν επρόκειτο για μια έξυπνα σκηνοθετημένη φάρσα ή για μια γνήσια συνάντηση με ένα μυθικό πλάσμα.

Καθώς το βίντεο συνέχισε να αιχμαλωτίζει τη φαντασία του κοινού, ειδικοί σε θέματα άγριας ζωής και αρχές συμμετείχαν στην έρευνα, προσπαθώντας να προσδιορίσουν την αλήθεια πίσω από αυτή την εξαιρετική παρατήρηση. Κάποιοι πρότειναν την ιδέα μιας σπάνιας γενετικής μετάλλαξης, ενώ άλλοι υπέθεσαν ότι θα μπορούσε να πρόκειται για μια έντεχνη δημιουργία, που συνδυάζει τεχνολογία και ψευδαίσθηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.