ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ινδονησία: Κροκόδειλος γράπωσε γυναίκα – Επέζησε μετά από 1,5 ώρα μάχης

Καθώς η γυναίκα πλησίαζε στο ρέμα, το γιγάντιο ερπετό πετάχτηκε από τα φυλλώματα, άρπαξε το πόδι της και προσπάθησε να τη σύρει στο νερό

Ινδονησία: Κροκόδειλος γράπωσε γυναίκα – Επέζησε μετά από 1,5 ώρα μάχης

Ζωντανή βγήκε μια γυναίκα στην Ινδονησία μετά από μάχη 90 λεπτών με κροκόδειλο.

Στις 27 Ιουλίου, η 38χρονη Φαλμίρα Ντε Τζέσους μάζευε νερό από ένα ρηχό, καταπράσινο ρέμα στην περιοχή Ketapang Regency, όταν την γράπωσε ένας κροκόδειλος.

Καθώς η γυναίκα πλησίαζε στο ρέμα, το γιγάντιο ερπετό πετάχτηκε από τα φυλλώματα, άρπαξε το πόδι της και προσπάθησε να τη σύρει στο νερό. «Πονούσα. Δεν μπορούσα να ελευθερωθώ. Άρχισα να αισθάνομαι ότι γίνομαι όλο και πιο αδύναμη. Νόμιζα ότι θα πέθαινα», σημείωσε η Φαλμίρα.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ο κροκόδειλος είχε γραπώσει τη γυναίκα για 90 λεπτά και προσπάθησε επανειλημμένα να την παρασύρει στο νερό.

Ευτυχώς, για εκείνη, το νερό δεν ήταν αρκετά βαθύ και όσο περνούσε η ώρα έφταναν στο σημείο άνθρωποι που μπόρεσαν να τη βοηθήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά, το ερπετό αποφάσισε να αφήσει το θήραμά του και να υποχωρήσει. Οι πιο γενναίοι δεν δίστασαν να μπουν στο νερό για να την βγάλουν έξω. Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αλλά είναι καλά στην υγεία της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.