ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ινδονησία: Τουλάχιστον έντεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ανατροπή φέρι μποτ

Το φέρι μποτ μετέφερε 74 ανθρώπους στο μικρό νησί Τάντζουνγκ Πίνανγκ

Ινδονησία: Τουλάχιστον έντεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ανατροπή φέρι μποτ

Τουλάχιστον ένδεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλος ένας αγνοείται ακόμη μετά την ανατροπή φέρι στα ανοικτά της ανατολικής ακτής της Σουμάτρας, ανακοίνωσε η εθνική υπηρεσία έρευνας και διάσωσης της Ινδονησίας.

Το πορθμείο μετέφερε 74 ανθρώπους στο μικρό νησί Τάντζουνγκ Πίνανγκ, κοντά στη γειτονική Σιγκαπούρη, όταν προσέκρουσε σε αντικείμενο, πιθανόν κορμό δέντρου, με αποτέλεσμα να πάρει κλίση και να ανατραπεί περίπου 30 λεπτά μετά τον απόπλου, σύμφωνα με αξιωματούχους.

Η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμού του ανθρώπου που εξακολουθεί να αγνοείται, ενώ οι αρχές παίρνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γενικά τα ναυτικά δυστυχήματα είναι συχνά στο αρχιπέλαγος των 17.000 νησιών, όπου οι κανονισμοί ασφαλείας τηρούνται πλημμελώς και πλοία δεν είναι ασυνήθιστο να επιβιβάζουν υπεράριθμους επιβάτες, οχήματα ή εμπορεύματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.