ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

ΗΠΑ: 200 ψαράδες αποκλείστηκαν σε τεράστιο κομμάτι πάγου σε λίμνη της Μινεσότα (βίντεο)

Η Μινεσότα αποκαλείται η «Γη των 10.000 Λιμνών»

ΗΠΑ: 200 ψαράδες αποκλείστηκαν σε τεράστιο κομμάτι πάγου σε λίμνη της Μινεσότα (βίντεο)

Αποκλεισμένοι σε ένα τεράστιο κομμάτι πάγου σε λίμνη της Μινεσότα βρέθηκαν 200 ψαράδες οι οποίοι τελικά διασώθηκαν. 

Γύρω στις 11.30 το πρωί της Δευτέρας, στη λίμνη Άπερ Ρεντ, κοντά στα σύνορα με τον Καναδά, οι υπηρεσίες διάσωσης ενημερώθηκαν ότι καμιά εκατοστή άνθρωποι, που είχαν πάει για ψάρεμα στον πάγο, διαπίστωσαν ότι το κομμάτι του πάγου στο οποίο βρίσκονταν δεν συνδεόταν πλέον με τις όχθες της λίμνης.

Οι διασώστες που έφρασαν στο σημείο, είδαν ότι ένα μεγάλο κομμάτι πάγου είχε αποκοπεί και έπλεε ελεύθερα στη λίμνη. Μια απόσταση περίπου 27 μέτρων το χώριζε από την όχθη.

Με τη βοήθεια μη επανδρωμένων αεροσκαφών οι διασώστες βρήκαν ένα πιο στενό σημείο στο οποίο κατάφεραν να δημιουργήσουν μια αυτοσχέδια πλωτή γέφυρα για να απομακρύνουν τους αποκομμένους ψαράδες. Ενεργοποίησαν επίσης ένα σύστημα ειδοποίησης μέσω κινητών τηλεφώνων, αφού ανησυχούσαν ότι άλλοι εκδρομείς, πιο απομακρυσμένοι, δεν είχαν αντιληφθεί ακόμη ότι κινδύνευαν.

Τελικά, περίπου 200 άνθρωποι απομακρύνθηκαν με ασφάλεια από τη λίμνη, ανέφερε η αστυνομία της κομητείας Μπελτράμι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μινεσότα αποκαλείται και «Γη των 10.000 Λιμνών». Το ψάρεμα στον πάγο είναι μια πολύ δημοφιλής δραστηριότητα τον χειμώνα στην Πολιτεία αυτήν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.