ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: 45χρονος ράπερ κατέρρευσε και κατέληξε στη σκηνή σε μπαρ στο Χιούστον (βίντεο)

Ο Big Pokey φαίνεται στο βίντεο να βαριανασαίνει ελάχιστα πριν να καταρρεύσει

ΗΠΑ: 45χρονος ράπερ κατέρρευσε και κατέληξε στη σκηνή σε μπαρ στο Χιούστον (βίντεο)

Σοκ προκαλεί το βίντεο στο οποίο φαίνεται ο 45χρονος ράπερ Big Pokey να καταρρέει ενώ τραγουδούσε σε μπαρ στην πόλη Μπουμόν το βράδυ του Σαββάτου με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Στο βίντεο φαίνεται ο ράπερ να βαριανασαίνει ενώ τραγουδάει και στο αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο να καταρρέει.

Δείτε το βίντεο

https://twitter.com/David83823494/status/1670572544041123842?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1670572544041123842%7Ctwgr%5E7c5deb3e1e52849f8f257db7422c2ccc91b77de8%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Flife-style%2Farticle%2F1383357%2Fhiouston-45hronos-raper-katerreuse-kai-pethane-sti-skini-deite-video%2F

Διασώστες έσπευσαν αμέσως στη σκηνή και προχώρησαν σε ΚΑΡΠΑ μέχρι τη μεταφορά του ράπερ σε κοντινό νοσοκομείο.

Όπως, όμως, ανακοίνωσαν οι αρχές του Χιούστον, λίγη ώρα αργότερα ο ράπερ άφησε την τελευταία του πνοή.

Για την ώρα η αιτία θανάτου του 45χρονου ράπερ παραμένει άγνωστη.

Ο Big Pokey – το πραγματικό του όνομα ήταν Μίλτον Πάουελ – ήταν διάσημος στη σκηνή του ραπ του Χιούστον ξεκινώντας την καριέρα του το 1999 με το άλμπουμ “The Hardest Pit in the Litter”.

Ο τελευταίος του δίσκος, το 2021, είχε τίτλο “Sensei”.

«Με μεγάλη μου θλίψη ανακοινώνω ότι ο αγαπημένος μας Μίλτον ‘Big Pokey’ Πάουελ έφυγε από τη ζωή στις 18 Ιουνίου. Η οικογένειά του και οι φίλοι του τον αγαπούσαν. Ο Big Pokey θα είναι για πάντα ο ‘The Hardest Pit in the Litter!’» ανακοίνωσε ο ατζέντης του ράπερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.