Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

ΗΠΑ: 8χρονος παρήγγειλε 70.000 γλειφιτζούρια από το κινητό της μαμάς του!

Ήθελε να τα δωρίσει στους φίλους του

ΗΠΑ: 8χρονος παρήγγειλε 70.000 γλειφιτζούρια από το κινητό της μαμάς του!

“Έμφραγμα” έπαθε μια μητέρα από το Κεντάκι όταν αντίκρισε στο κατώφλι του σπιτιού της δεκάδες κιβώτια γεμάτα γλειφιτζούρια. Η παραγγελία έγινε από τον 8χρονο γιο της, ο οποίος έπαιζε με το κινητό της και αποφάσισε να κάνει αγορά από την Amazon.

Η Χόλι ΛαΦέιβερς προσπάθησε να ακυρώσει την παραγγελία του μικρού Λίαμ για 70.000 γλειφιτζούρια, όμως ήταν ήδη αργά. Η Amazon είχε ήδη προχωρήσει στην αποστολή παραδίδοντας 22 ολόκληρα κιβώτια με τις λιχουδιές.

«Μου είπε ότι ήθελε να διοργανώσει ένα πάρτι και παρήγγειλε τα γλειφιτζούρια ως δώρα για τους φίλους του» ανέφερε η μητέρα.

Η γυναίκα έπαθε σοκ όταν έλεγξε τον τραπεζικό της λογαριασμό: Το ποσό της χρέωσης άγγιζε τα 4.000 δολάρια!

«Όταν είδα τον αριθμό, σχεδόν λιποθύμησα» εξομολογήθηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.