ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

ΗΠΑ: Αφροαμερικανοί αποβλήθηκαν από πτήση αεροπορικής εταιρείας λόγω «δυσωδίας»

Η απομάκρυνση των ανδρών από την πτήση έγινε μετά από καταγγελία αεροσυνοδού

ΗΠΑ: Αφροαμερικανοί αποβλήθηκαν από πτήση αεροπορικής εταιρείας λόγω «δυσωδίας»

Τρεις άνδρες κατέθεσαν μήνυση κατά της American Airlines, υποστηρίζοντας ότι απομακρύνθηκαν από μια πτήση στις 5 Ιανουαρίου λόγω καταγγελίας για δυσωδία σώματος.

Οι άνδρες, Alvin Jackson, Emmanuel Jean Joseph και Xavier Veal, δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους και δεν κάθονταν μαζί.

Ισχυρίζονται ότι απομακρύνθηκαν από το αεροπλάνο που κατευθυνόταν από το Φοίνιξ προς τη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με τους ενάγοντες, απομακρύνθηκαν από την πτήση όλοι οι μαύροι επιβάτες.

Η αεροπορική εταιρεία με έδρα το Τέξας δήλωσε ότι διερευνά το θέμα, καθώς οι ισχυρισμοί των ανδρών δεν συνάδουν με τις αξίες που προασπίζεται.

Σύμφωνα με την ομοσπονδιακή αγωγή, οι άνδρες είχαν ήδη πάρει τις θέσεις τους όταν μια αεροσυνοδός τους ζήτησε να βγουν από το αεροπλάνο.

Στην πύλη της πτήσης, οι τρεις άνδρες, μαζί με άλλους πέντε, ενημερώθηκαν ότι απομακρύνθηκαν επειδή ένας αεροσυνοδός παραπονέθηκε για την οσμή του σώματος ενός άγνωστου επιβάτη.

Οι υπάλληλοι της American Airlines προσπάθησαν να τους κλείσουν σε άλλες πτήσεις, αλλά δεν υπήρχαν διαθέσιμες θέσεις προς τη Νέα Υόρκη εκείνο το βράδυ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά, τους επέτρεψαν να επιστρέψουν στην προηγούμενη πτήση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.