ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: Αλυσίδα fast food προσφέρει δωρεάν φαγητό εφ’ όρου ζωής σε όποιον «χτυπήσει» τατουάζ το λογότυπο της

Προσφέρει δωρεάν σάντουιτς εφ΄όρου ζωής σε όποιον κάνει ένα τατουάζ «Footlong» με το λογότυπο της εταιρείας

ΗΠΑ: Αλυσίδα fast food προσφέρει δωρεάν φαγητό εφ’ όρου ζωής σε όποιον «χτυπήσει» τατουάζ το λογότυπο της

Το αμερικανικό franchise fast-food Subway, ιδιαίτερα δημοφιλές στην Αμερική με ειδίκευση στα σάντουιτς, αποφάσισε να προβεί σε ένα μεγάλο deal με τους fan του. Προσφέρει δωρεάν σάντουιτς εφ΄όρου ζωής σε αυτόν ή αυτήν που θα κάνει ένα τατουάζ «Footlong» με το λογότυπο της εταιρείας. Τι είναι το «Footlong»; Μέγεθος 12 επί 12 ίντσες στο πόδι.

Τα Subway φιλοξενεί ένα πάρτι στο Λας Βέγκας στις 27 Ιουλίου στο Bad Apple Tattoo, όπου εννέα από τους μεγαλύτερους θαυμαστές τους μπορούν να τιμήσουν την αγάπη τους για τα Subway με τον πιο μόνιμο δυνατό τρόπο.

Όσοι δεν είναι ιδιαίτερα τολμηροί βέβαια με το «Footlong» και θελήσουν να κάνουν ένα μικρότερο μέγεθος τατουάζ με το λογότυπο της ομάδας, τότε θα ανταμειφθούν και αυτοί με δωρεάν φαγητό, αλλά όχι εφ΄όρου ζωής.

Για ένα τατουάζ 3 επί 3 ίντσες στην ωμοπλάτη ή τη γάμπα θα έχουν δωρεάν γεύμα για ένα χρόνο. Για ένα τατουάζ 2 επί 2 στον καρπό, τον δικέφαλο ή το πόδι θα προσφέρει δωρεάν γεύματα για ένα μήνα.

Το πάρτι δεν σταματά μόνο στους λάτρεις των τατουάζ. Το μπλοκ πάρτι θα καλωσορίσει επίσης έναν DJ για τους καλεσμένους για πάρτι όλη τη μέρα σε μια πίστα χορού, έναν καλλιτέχνη γκράφιτι και έναν καλλιτέχνη αερογράφου για έναν λιγότερο μόνιμο τρόπο να τιμήσουν τη μεγάλη μάρκα σάντουιτς.

Και μην ανησυχείτε, οι επισκέπτες του πάρτι θα ανεφοδιαστούν με πολλά δωρεάν σάντουιτς έξι ιντσών από το νέο μενού της σειράς Subway, το οποίο είναι διαθέσιμο παγκοσμίως και μπορεί να παραγγελθεί με όνομα ή αριθμό – όπως #1 The Philly ή #9 The Πρωταθλητής.

Η προμελετημένη επιλογή των 12 σάντουιτς έχει επιμεληθεί για να δώσει στους πεινασμένους πελάτες την ευκαιρία να μείνουν πίσω και να αφήσουν τους καλλιτέχνες σάντουιτς να κάνουν τα υπόλοιπα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, δεν είναι ακόμη σαφές εάν η Subway θα εξακολουθεί να επιτρέπει στους πελάτες να προσαρμόζουν πλήρως τους συνδρομητές και τα γεύματά τους όπως στο παρελθόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.