ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6. Και αν...

ΗΠΑ: Άνδρας προσπάθησε να διασχίσει τον Ατλαντικό μέσα σε έναν τεράστιο τροχό για… χάμστερ (φωτο)

Ο Ρέζα Μπαλούτσι βρέθηκε περίπου 70 ναυτικά μίλια έξω από το νησί Tybee της Τζόρτζια

ΗΠΑ: Άνδρας προσπάθησε να διασχίσει τον Ατλαντικό μέσα σε έναν τεράστιο τροχό για… χάμστερ (φωτο)

Προσπάθησε να διασχίσει τον Ατλαντικό χρησιμοποιώντας…τροχό για χάμστερ, αλλά σε μέγεθος ανθρώπου, και τελικά συνελήφθη.

Ο Ρέζα Μπαλούτσι βρέθηκε περίπου 70 ναυτικά μίλια έξω από το νησί Tybee της Τζόρτζια, στις 26 Αυγούστου.

Όπως αποδείχθηκε, ο άνδρας προσπαθούσε να φτάσει μέχρι το Ηνωμένο Βασίλειο, περίπου 4.000 μίλια μακριά, βασιζόμενος σε ένα αρκετά φιλόδοξο εγχείρημα.

Σύμφωνα με την ένορκη βεβαίωση σύλληψης του Μπαλούτσι, η ακτοφυλακή των ΗΠΑ τον συνέλαβε ενώ πλησίαζε ο τυφώνας Φράνκλιν, ο οποίος σάρωσε την περιοχή τον περασμένο μήνα.

Ανήσυχη για την ασφάλειά του, η ακτοφυλακή προσπάθησε να τον τραβήξει πίσω στην ακτή και έβαλε τέλος στο παράτολμό του σχέδιο.

«Το όχημα ήταν κατειλημμένο από έναν άνδρα επιβάτη, ο οποίος αργότερα αναγνωρίστηκε ως Μπαλούτσι», ανέφερε η ανακοίνωση της ακτοφυλακής.

Παρά τις προσπάθειες της Ακτοφυλακής να επαναφέρει τον Μπαλούτσι στη στεριά, εκείνος έγινε επιθετικός και μάλιστα απείλησε να βλάψει τον εαυτό του με μαχαίρι.

Στη συνέχεια απείλησε ότι θα πυροδοτήσει βόμβα εάν κάποιος πλησίαζε, κάτι που οδήγησε σε μία τριήμερη κατάσταση «πολιορκίας», κατά τη διάρκεια της οποίας ο Μπαλούτσι κατάφερε να επιβιώσει χάρη σε τρόφιμα και άλλες προμήθειες που είχε μαζί του.

Αργότερα αποδείχθηκε ότι η βόμβα δεν ήταν αληθινή και τελικά ο Μπαλούτσι και ο…τροχός του οδηγήθηκαν πίσω στην ακτή από το Λιμενικό Σώμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.