ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

ΗΠΑ: Άνδρας βρήκε σε βουνό παράξενο αντικείμενο «UFO»

Το αντικείμενο που έμοιαζε με UFO ήταν καλυμμένο με καμένες ίνες άνθρακα

ΗΠΑ: Άνδρας βρήκε σε βουνό παράξενο αντικείμενο «UFO»

Ένας άνδρας από τη Βόρεια Καρολίνα βρήκε ένα παράξενο αντικείμενο UFO κάνοντας τη βόλτα του σε βουνό.

Ο Justin Clontz εργάζεται για τη συντήρηση των χώρων στο Glamping Collective, ένα πολυτελές κάμπινγκ στην κομητεία Haywood, όταν έκανε μια αμφιλεγόμενη ανακάλυψη, μεταδίδει η βρετανική dailymail.

Ο Clontz και ο συνάδελφός του βρίσκονταν σε ένα απομακρυσμένο μονοπάτι στο Canton όταν εντόπισαν ένα γιγαντιαίο αντικείμενο που έμοιαζε με κάτι ασυνήθιστο.

Είπε ότι ήταν “απλά σοκαρισμένος από το τι ήταν”, προσθέτοντας “Είναι μια φορά στη ζωή, ξέρετε, δεν συμβαίνει κάθε μέρα”.

Το αντικείμενο που έμοιαζε με UFO ήταν καλυμμένο με καμένες ίνες άνθρακα και βαρέως τύπου μεταλλικές πλάκες που συγκρατούνταν μεταξύ τους με χοντρά μπουλόνια. Φαινόταν να είναι καλυμμένο με κάποιου είδους περίεργη γούνα.

Ο Clontz χρειάστηκε να ρυμουλκήσει το αντικείμενο από την περιοχή επειδή ήταν τόσο ογκώδες και βαρύ.

“Έδεσα ένα σχοινί και το έβγαλα έξω με μια μηχανή του γκαζόν. Η πιθανότητα να προσγειωθεί είναι μία στο εκατομμύριο, ειδικά αν προσγειωνόταν κάπου έξω από το μονοπάτι στο δάσος δεν θα το έβρισκες ποτέ, αλλά έτυχε να προσγειωθεί στο μονοπάτι”, εξήγησε ο Clontz στο WLOS.

Είπε ότι το “UFO” είχε προσγειωθεί τέλεια στη μέση του μονοπατιού – μέσα από ένα άνοιγμα, και είπε ότι κανένα από τα δέντρα ή τα φύλλα δεν έμοιαζε να έχει πάρει φωτιά. Κανείς δεν είχε καν ακούσει το αντικείμενο να προσγειώνεται, κάτι που προκαλεί έκπληξη λόγω του μεγέθους και του βάρους του.

Ο Clontz είπε ότι αυτό δεν ήταν περίεργο: “Μόλις φτάσεις τόσο μακριά σε αυτό το μονοπάτι, δεν ακούς πραγματικά τίποτα στο δάσος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ιδιοκτήτης του Glamping Collective σχεδιάζει να απευθυνθεί σε ειδικούς της αεροδιαστημικής για να προσδιορίσει το αντικείμενο και την προέλευσή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.