ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΗΠΑ: Αστυνομικός πυροβόλησε τέσσερις φορές 60χρονο που του επιτέθηκε με λοστό (σκληρές εικόνες)

Ο 60χρονος κατέληξε από τα τραύμάτα που υπέστη

ΗΠΑ: Αστυνομικός πυροβόλησε τέσσερις φορές 60χρονο που του επιτέθηκε με λοστό (σκληρές εικόνες)

Το βίντεο από τη στιγμή που αστυνομικός πυροβόλησε τέσσερις φορές και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 60χρονο όταν του επιτέθηκε με λοστό έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές της πόλης Όξναρντ στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Στο βίντεο από το περιστατικό που συνέβη στις 6 τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής (12/3) φαίνεται ο 60χρονος Άνταμ Μπαρσένας να επιτίθεται σε τρεις αστυνομικούς την ώρα που αυτοί έκαναν έλεγχο σε οδηγό αυτοκινήτου.

«Ε γουρούνια, τα σιχαίνομαι τα γουρούνια, σας σιχαίνομαι, σας σιχαίνομαι» ακούγεται να φωνάζει ο 60χρονος προς τους αστυνομικούς με έναν εξ αυτών να προσπαθεί – ανεπιτυχώς – να τον σταματήσει με τέιζερ και έναν δεύτερο τελικά να τον πυροβολεί τέσσερις φορές όταν ο άνδρας με το λοστό τον πλησίασε σε μικρή απόσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.